Yunussemree0
Hectopat
Daha fazla
Hocam biraz indirim kampanya kovalayın derim mesela geçenlerde 20kya 4060 sistem vardı. Bu arada belki örnek için söylediniz ama 7700 bu bütçe için pahalı bir ekran kartı.
Şu an baktım hayret hâlâ stoklar bitmemiş anakart yükseltip alınır.
PC HOCASI-GG10 / AMD Ryzen 5 5600X TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 OC 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG10 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Hocam orası kafanızı karıştırmasın 4060 bence en en kötü 3 yıl seni rahat atar dediğim gibi en kötü ne oynayacağına bağlı 5 olur 6 olurİkinci elden bazen sıfıra yakın bayağı bir uyguna düşebiliyor hocam ona istinaden onu söyledim. Ama dediğiniz gibi bütçeyi aşabilir. 4060'lı sistem cok iyi fakat 8 GB VRAM konusu kafamı karıştırıyor biraz.
Monitör ve ekipman dahil olacak mı,
Ekran kartı ve işlemciyi hangi marka tercih ediyorsunuz, sistem daha çok ne için kullanılacak?
Anladım 1080p için biçilmez kaftan zaten peki olurda 2k bir deneyim istersem öneri olarak hangi ekran kartını söylersiniz?Hocam orası kafanızı karıştırmasın 4060 bence en en kötü 3 yıl seni rahat atar dediğim gibi en kötü ne oynayacağına bağlı 5 olur 6 olur
Bütçenize monitör dahil mi?Sıfırdan dizilecek fakat ekipmanları pek takmıyorum kafaya. Onlar hallolur bir şekil. Kasa önem arz ediyor. Kendi hazırda kullandığım sistemimde AMD işlemci Intel ekran kartı kullanıyorum ve memnunum. Özellikle şu marka olsun diyebileceğim bir şey yok tercih bakımından F/P ve sağlam bir şey olması kafi. Kullanım olarak genel ve oyun için olur fakat her gün saatlerce kullanılıp sistemi yormayız. Haftada iki üç kullanılır.
Anladım 1080p için biçilmez kaftan zaten peki olurda 2k bir deneyim istersem öneri olarak hangi ekran kartını söylersiniz?
Hocam eğer 0 arıyor iseniz bu bütçeden ayrılmamız gereken ucuz 2k kartı 7700XT zaten onun da adam aklı kasaları 33k gibi en azSıfırdan dizilecek fakat ekipmanları pek takmıyorum kafaya. Onlar hallolur bir şekil. Kasa önem arz ediyor. Kendi hazırda kullandığım sistemimde AMD işlemci Intel ekran kartı kullanıyorum ve memnunum. Özellikle şu marka olsun diyebileceğim bir şey yok tercih bakımından F/P ve sağlam bir şey olması kafi. Kullanım olarak genel ve oyun için olur fakat her gün saatlerce kullanılıp sistemi yormayız. Haftada iki üç kullanılır.
Anladım 1080p için biçilmez kaftan zaten peki olurda 2k bir deneyim istersem öneri olarak hangi ekran kartını söylersiniz?
22.500₺ civarını monitör haricinde tamamen kasaya ayırabilirim.Bütçenize monitör dahil mi?
Hocam eğer 0 arıyor iseniz bu bütçeden ayrılmamız gereken ucuz 2K kartı 7700XT zaten onun da adam aklı kasaları 33K gibi en az.
Yukarıda arkadaşın paylaştığı sistem fena değil, bu bütçede sıfır olarak gayet iyi bir sistem. Toplama yapılırsa da yine aynı fiyat bandında bir sistem alınabilir bilginiz olsun.22.500₺ civarını monitör haricinde tamamen kasaya ayırabilirim.
Anladım hocam sıfır istersek 4060'lı sistem kurup ileride ekran kartını Update etmek şu an için daha mantıklı görünüyor o zaman.