20-25 bin TL tablet önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Üniversite öğrencisiyim. Ders çalışmak, not almak, video izlemek, müzik dinlemek vb. işler için tablet almayı düşünüyorum. iPad Air 6 almayı düşünüyorum, özellikleri hoşuma gitti ama Android'de ne gibi seçenekler var bilmiyorum çünkü birçok markanın birçok tableti var. Maksimum bütçem 25k daha üstüne çıkamam. Daha düşük bütçeli fakat aynı fonksiyonları yerine getirebilen önerileriniz varsa onları da değerlendireceğim. Önerilerinize açığım, iyi günler.

Air 6. nesil alabilirsiniz kesinlikle pişman etmez ama Android istiyorum dersen Galaxy Tab S9 var onda da 8gen 2 bulunuyor bana soracak olursanızda kesınlıkle iPad Air 6. nesil.
Üniversite kampaysıyla Apple Pencil'i ücretsiz şekilde alınabiliyormuş epeyde bir yorumda gördüm 2 hafta önce yapılmış değerlendirebilirsiniz

iPad Air 6 alın. Android tabletler tablet değil sanki dokunmatik All in One PC'ler gibi.

Sitedeki diğer konulara da baktım ve gördüğüm kadarıyla iPad Air 6, 60 Hz ekrana sahip olması dışında pek de bir sıkıntısı yok. Ki kullandığım iPhone 13'ün de 60 Hz ekranı var herhangi bir sıkıntı yaşamış değilim ekran yönünden.

S9 iyi tablet fakat 25k etmez Air'in yaninda pencil Pro bedavayken asla 25k etmez Air ile S9'u kiyaslarsak S9'un tek buyuk farki pil suresi olabilir onda da ne kadar bir fark olur bilemiyorum forumda daha hiç S9'un pil suresinden bahsedilidigini gormedim.

Sitedeki diğer konulara da baktım ve gördüğüm kadarıyla iPad Air 6, 60 Hz ekrana sahip olması dışında pek de bir sıkıntısı yok. Ki kullandığım iPhone 13'ün de 60 Hz ekranı var herhangi bir sıkıntı yaşamış değilim ekran yönünden.

60Hz telefon kullaniyorsaniz 60Hz tablet sıkıntı olmaz.

60 Hz olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın. 2. elde iPad Pro 3. nesiller var onlara bakabilirsiniz 120 Hz ekrana sahipler. 60 Hz önermem.

60 Hz olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın. 2. elde iPad Pro 3. nesiller var onlara bakabilirsiniz 120 Hz ekrana sahipler. 60 Hz önermem.

Ne kadar mantıklı bir yorum sırf 120Hz ekranı var diye kalemsiz daha düşük performanslı Hz dışında aynı denebilecek ekran özelliklerine sahip tablete 25-30k para vermek.
Güncelleme desteğine falan girmiyorum bile.

S9 iyi tablet fakat 25k etmez Air'in yaninda pencil Pro bedavayken asla 25k etmez Air ile S9'u kiyaslarsak S9'un tek buyuk farki pil suresi olabilir onda da ne kadar bir fark olur bilemiyorum forumda daha hiç S9'un pil suresinden bahsedilidigini gormedim.

60Hz telefon kullaniyorsaniz 60Hz tablet sıkıntı olmaz.
Hocam teşekkür ederim. Açtığım konuya benzer konularda da yorum yapmışsınız ve sizi burada da görmek beni memnun etti. Apple pencil pro yanında ücretsiz geliyor oluşu ve uzun ömürlü kullanılabilecek oluşundan dolayı air 6 modeline yöneleceğim. Teşekkür ederim. Kılıf önerisinde de görüşmek dileğiyle😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı