Arkadaşlar merhaba, 20-25 bin TL bandında hazır sistem önerileriniz var mıdır?
Sistem önerisi güzel fakat işlemci bir tık yeni olursa daha iyi olur. Ben kullanıyorum ve bazen yeterli gelmiyor.![]()
Iron Storm | AMD Ryzen 7 5700 | 16 GB DDR4 | ASUS RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
soğutucu ya ufak bir değişim ile öneri olabilir..
Hocam bu nasıldır peki?![]()
Iron Storm | AMD Ryzen 7 5700 | 16 GB DDR4 | ASUS RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
soğutucu ya ufak bir değişim ile öneri olabilir..
ekran kartı olarak nvidia ve amd dışı intel ne kadar iyi denilsede şahsen ben oyun için almam. Ofis işleri için olabilir.
ikinci el bakmanı öneriririmArkadaşlar merhaba, 20-25 bin TL bandında hazır sistem önerileriniz var mıdır?
Arkadaşlar merhaba, 20-25 bin TL bandında hazır sistem önerileriniz var mıdır?
![]()
Titanium Core | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Bu fiyat bandında 12 GB VRAM olan Arc B580 tercih edilmeli bence, sürücü optimizasyonları ile çok daha iyi hal alır ve gelecekte 12 GB VRAM avantajını dibine kadar kullanır;
Bütçe artarsa şu ikisine bakılabilir.Arkadaşlar merhaba, 20-25 bin TL bandında hazır sistem önerileriniz var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.