20-27 bin TL civarı sistem önerisi

Bütçe
20000-27000

kibarbilo

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, günlük işlerim için bir sistem almam lazım. Edit - Render gibi işlerimi yapabileceğim aynı zamanda Az birşey oyun'da oynayabileceğim

Şimdilik bu sistemi almayı düşünüyorum, bu fiyatlara bulduğum alınabilir tek sistem gibime geldi. Sizden öneri alabilir miyim? Sizce bu paralara daha farklı sistemler olur mu yani bildiğiniz F/P sistemler var mıdır?

Merhaba, günlük işlerim için bir sistem almam lazım. Edit - render gibi işlerimi yapabileceğim aynı zamanda az bir şey Oyun'da oynayabileceğim.

Şimdilik bu sistemi almayı düşünüyorum, bu fiyatlara bulduğum alınabilir tek sistem gibime geldi. Sizden öneri alabilir miyim? Sizce bu paralara daha farklı sistemler olur mu yani bildiğiniz F/P sistemler var mıdır?

Ufak oynamalar ile B580 hali de var sistem iyi gibi hazır olarak sizin.

Ufak oynamalar ile B580 hali de var sistem iyi gibi hazır olarak sizin.

B580 iyi diyorlarlar ama bir kesim'de çok gömüyor kime inansam bilemedim. F/P gibi duruyor ama optimizasyon açısından'da çok yeni bir kart. Şimdilik rtx gibi kartlar bakınıyorum. Ayrıca i3 nesli de bitti gibi i5 13th den aşşağısı pek mantıklı değil gibi

Vatanda güzel kampanyalı sistemler oluyor.
vatandan şu mantıklı geldi bir tek

ama işte bu sistem'de ddr4

Son düzenleme:
B580 iyi diyorlarlar ama bir Kesim'de çok gömüyor kime inansam bilemedim. F/P gibi duruyor ama optimizasyon açısından'da çok yeni bir kart. Şimdilik RTX gibi kartlar bakınıyorum. Ayrıca i3 nesli de bitti gibi i5 13thden aşağısı pek mantıklı değil gibi.

Vatan'dan şu mantıklı geldi bir tek.

Ama işte bu Sistem'de DDR4.

i5 12 ile 26k oluyor B580 bence düşünülebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı