20-30 bin TL laptop önerisi

Bütçe
20 bin-30 bin
https://www.hepsiburada.com/casper-...T?magaza=EXCALIBUR&url_src=and-product-detail arkadaşım yakın zamanda bunu aldı bana da bunu önerdi hem fiyat olarak da gayet iyi ama eğer problemli bulduğunuz bir şey varsa söyleyin

Ben Excalibur'u destekliyorum arkadaşımda da aynısı var 1 2 senedir kullanıyor her sene servisine güzelce gönder macunlarını değiştirip bakımlarını yaptıkları sürece işini görür. Eğer bütçeni 5 6 daha artırırsan şu var;

1TB SSD ve 4060 ile geliyor attığın 25.000'lik sistemden 2 kat daha fazla FPS alırsın 5 6K fark ile. Ben ikisini de desteklerim fakat forumdakiler Excalibur'u pek sevmiyor sanırım..

Zaten oynayacağım oyunlar o kadar abartı oyunlar değil Max CS:GO Valorant beni rahatça götürsün yeter kafasındayım daha çok.

Zaten oynayacağım oyunlar o kadar abartı oyunlar değil Max CS:GO Valorant beni rahatça götürsün yeter kafasındayım daha çok.

Yani elbette 3050 de işini rahatça görür o oyunlarda ama ileriye dönük olarak bundan 3 5 sene sonra sıkıntı yaşayabilirsin 3050 ile bakımlarını yaptırsan da hikayeli oyunlarda falan.
O yüzden üstte attığım 31.000'e 4060 16 GB var ve 1TB M.2 SSD sistemi al demiştim, onu tercih edersen bütçeyi artırıp uzun bir süre arkana bakmazsın her sene bakımını yaptığın sürece.

Üstte atılan her açıdan daha iyi olan Nitro 5 var çünkü. Donanım olarak da fark atıyor Acer.

8 GB daha RAM eklenebiliyor mu ona satın alırken, tek seçenek mi yoksa?

Ben zaten tercihen daha çok onlien oyunlardanım onun dışında baktım sadece galiba 8 gb seçeneği var

8 GB RAM ile alabiliyorsun bildiğim kadarıyla. Sonra RAM ekleyebilirsin ki en mantıklısı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…