20-30 bin TL laptop önerisi

Bütçe
20 bin-30 bin
Arakdaşımın HP bilgisayarı 2 sene kullanımda sıcaklıktan mavi ekran vermeye başladı, Acer markasının kalitesinden şüpheliyim bu yüzden çevremde gördüğüm laptopları yazdım dostum.
Kişisel tercihim Excalibur oluyor benim çevremde çok fazla alan da var, ayrıva her laptopta ısı problemi var, altına bir laptop soğutucusu koyması şart Acer de alsa HP de alsa yanlış mıyım? Oyunlar laptopları yorar zaten genel anlamda ve ısıtır.

Excalibur üzerinde limit olmasına rağmen ısınıyor, demek ki kalitesiz. Her laptop ısınıyor diye bir şey de yok?

Excalibur üzerinde limit olmasına rağmen ısınıyor, demek ki kalitesiz. Her laptop ısınıyor diye bir şey de yok?
30.000TL'ye RDR2 tarzı oyun sırasında ısınmayacak bi laptop linki atarmısın bana ben de aydınlanayım.

RTX 2060 kasamda 5 fan var RDR2'de hala sıcaklık problemi yaşıyorum. HP ısınmayacak mı sanıyorsun ?

30.000TL'ye RDR2 tarzı oyun sırasında ısınmayacak bir laptop linki atar mısın bana ben de aydınlanayım.

RTX 2060 kasamda 5 fan var RDR2'de hala sıcaklık problemi yaşıyorum. HP ısınmayacak mı sanıyorsun?
İkisi de ısınacak ama biri 95 diğeri 85 derece olacak.

30.000TL'ye RDR2 tarzı oyun sırasında ısınmayacak bir laptop linki atar mısın bana ben de aydınlanayım.

RTX 2060 kasamda 5 fan var RDR2'de hala sıcaklık problemi yaşıyorum. HP ısınmayacak mı sanıyorsun?

HP ile alakalı bir yorumum yok? 2060 kasanda kaç derece görüyorsun da sıcaklık problemi yaşıyorum diyorsun? Atılan Nitro macunu değiştiğinde yüksek W değerlerinde güzel sonuçlar verebiliyor. Victus olan modelin işlemcisi 4nm, yani çok daha az güç çekerek aynı performansı veriyor. Sonuç olarak sıcaklık düşük oluyor.

HP ile alakalı bir yorumum yok? 2060 kasanda kaç derece görüyorsun da sıcaklık problemi yaşıyorum diyorsun? Atılan Nitro macunu değiştiğinde yüksek W değerlerinde güzel sonuçlar verebiliyor. Victus olan modelin işlemcisi 4nm, yani çok daha az güç çekerek aynı performansı veriyor. Sonuç olarak sıcaklık düşük oluyor.

Benim de Acer hakkında yorumum yok, HP Victus alan bir arkadaşım sıcaklık problemiyle can çekişti ve 2 sene sonra laptop her saat başı mavi ekran vermeye başladı. Excalibur kullanan 2 arkadaşım biri 3050 diğeri 4050 kullanıyor birkaç senedir problem çıkartmadı sene başı macun değişimi yapıldığı için.
Her neyse, sidik yarıştırmaya çalışmıyorum sadece çevremde gördüklerimi söylemek istedim.

Benim de Acer hakkında yorumum yok, HP Victus alan bir arkadaşım sıcaklık problemiyle can çekişti ve 2 sene sonra laptop her saat başı mavi ekran vermeye başladı. Excalibur kullanan 2 arkadaşım biri 3050 diğeri 4050 kullanıyor birkaç senedir problem çıkartmadı sene başı macun değişimi yapıldığı için.
Her neyse, sidik yarıştırmaya çalışmıyorum sadece çevremde gördüklerimi söylemek istedim.

https://www.hepsiburada.com/casper-...T?magaza=EXCALIBUR&url_src=and-product-detail arkadaşım yakın zamanda bunu aldı bana da bunu önerdi hem fiyat olarak da gayet iyi ama eğer problemli bulduğunuz bir şey varsa söyleyin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı