20-30 bin TL oyun odaklı hazır sistem önerisi

Bana bir tane bulabilir misin çok da uçuk bir şey olmasın lütfen AMD ekran kartına uygun olsun bir de şu kasa linkte sade 16 GB RAM var ben onu 2x16 GB yapabilir miyim anakarta yer var mı bir de bana Wi-Fi'si olan anakart lazım.

Dostum Wi-Fi'si olan anakartlar çok pahalı 300-500 TL'ye benim aldığım gibi Wi-Fi baglamanı sağlayacak USB adaptörler var onlardan alırsın 30 bine güzel bir şeyler dizilebilir hepsi sıfır mı olması lazım.

Sıfır olursa çok iyi olur diye düşünüyorum neyinde sorun olup olmadığını anlayamam Wi-Fi baglamak için alacağım aparat Online oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz mı yorumlarda olumsuz yorumlar gördüm.

Saolun yardımınız için

İşlemci olarak amd 7500f daha iyi olur benim için

Bu şekilde 16 bin ediyor ikinci el RX 6700 XT alabilirsin 8-9 bin TL bandındalar şu an 0 kart istersende B580 alabilirsin Wi-Fi'li anakart önermedim çünku fiyat farkı çok fazla kendimde 2 yıldır kullandığım adaptör var memnunum bir sıkıntısı olmadı linkini de bırakıyorum.

Saol kardeşim ben daha önce kasa dizmedim o yüzden hepsi kasaya yerleşmiş bir şekilde almayı düşünüyorum zor müdür acaba kasa dizme

Bu işlemci 1k daha ucuz AMD Ryzen 5 8400F

Soket AM5

4.2GHz/4.7GHz 16MB

65W 4nm Kutusuz Fanlı

İclemci
Alınır mı acaba ryzen 7500f yerine oyun için ve bazen video düzenleme için kullanacagim

Son düzenleme:
Sağ ol kardeşim ben daha önce kasa dizmedim o yüzden hepsi kasaya yerleşmiş bir şekilde almayı düşünüyorum zor müdür acaba kasa dizme.

Bu işlemci 1K daha ucuz AMD Ryzen 5 8400F.

Soket am5.

4.2GHz/4.7GHz 16MB.

65W 4nm kutusuz fanlı.

İclemci.
Alınır mı? Acaba Ryzen 7500F yerine oyun için ve bazen video düzenleme için kullanacagim.

Alınmaz 8400F kötü bir işlemci. Kasa dizmekde kolay Technopat'ın rehberlerini izleyebilirsin kendi kasanı toplamak çok zevkli bir şey.

Vallah kırıp yanlış birşey yapmaktan korkmuyorum çevremde bu işten anlayan kimsede yok

Acaba ısınma sorunu olur mu?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı