20-30 bin TL sistem önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F İşlemci / XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 Core RX-67XLKWFDV 160 BitGDDR6 10 GB Ekran Kartı / ASRock A620M-HDV/M.2+ 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart / Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 DDR5 Gaming Ram / AGI 512 GB NVMe M.2 SSD 3500MB Okuma / 3100MB Yazma
Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman önce aldığım (yaklaşık 7 yıl önce) sistemimi güncellemek istiyorum. Oynadığım, oynayacağım oyunlar kısmen eski oyunlar ama yüksek grafikte en az 60 FPS almak istiyorum. Bütçeyi aşmak istemiyorum, önerilerinizi buna göre bildirebilirseniz çok mutlu olurum.

Oynadığım oyunlar hikaye tabanlı RDR2, Assassin's Creed, God of War, The Witcher, Call of Duty vs.

Çoğu sitede hazır sistemler mevcut. Bunların dışında kendi toplayacağınız sistemleri de değerlendirebilirim elbette.

Elimde halihazırda Lenovo G24-10 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+display) FreeSync FHD Gaming LED monitör mevcut.

O monitöre tam bu sistem ve soğutucu gider diye düşünüyorum.

Arkadaşlar muhtemelen bütçeyi 30'a zorlarlar. Onların da önerilerini dikkate al.

O monitöre tam bu sistem ve soğutucu gider diye düşünüyorum.

Arkadaşlar muhtemelen bütçeyi 30'a zorlarlar. Onların da önerilerini dikkate al.
Yorumlarda ve farklı başlıklardaki taleplerde Ryzen 5 7500F ve Rtx 4060 bileşenlerini çok görüyorum. En uyumlu parçalar f/p için bu ikisi midir ?

DDR5 sistem de bakabilirsiniz bütçeniz dahilinde. Bundan daha iyi olur tabii ki.

Şöyle bir sistem çıktı karşıma. DDR 5 sistem, anlatılana göre 4060 ile 4060 ti arasında 4060 a yakın bir ekran kartı.

İleride işlemci soğutucu eklenmesi ve monitör güncellemesi ile iş yapar diye düşünüyorum.

Yorumlarınız nedir ?

Şöyle bir sistem çıktı karşıma. DDR 5 sistem, anlatılana göre 4060 ile 4060 ti arasında 4060 a yakın bir ekran kartı.

İleride işlemci soğutucu eklenmesi ve monitör güncellemesi ile iş yapar diye düşünüyorum.

Yorumlarınız nedir ?
Sistemde dün gözüken ana kart bugün seçili gözükmüyor. Eklendiğinde 1500 TL gibi fazla fiyat çıkıyor....

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı