20-30 bin TL'ye sistem tavsiyesi

Bütçe
20-30 bin TL

Lodikar

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Oyun oynamak için RTX 3060 12 GB ekran kartına sahip bir masaüstü sistem toplamak istiyorum. Sadece kasa toplanacak. Bütçem maksimum 30.000 TL civarında.

Günlük kullanım değil, tamamen oyun odaklı bir sistem istiyorum. Bu bütçeye en iyi performansı alabileceğim sistemi önerebilir misiniz?

Ayrıca sistemle uyumlu, 144 Hz bir monitör tavsiyesi de verirseniz çok sevinirim.

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim!

Merhaba,
Oyun oynamak için RTX 3060 12 GB ekran kartına sahip bir masaüstü sistem toplamak istiyorum. Sadece kasa toplanacak. Bütçem maksimum 30.000 TL civarında.

Günlük kullanım değil, tamamen oyun odaklı bir sistem istiyorum. Bu bütçeye en iyi performansı alabileceğim sistemi önerebilir misiniz?

Ayrıca sistemle uyumlu, 144 Hz bir monitör tavsiyesi de verirseniz çok sevinirim.

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim!

Hocam 3060 gerek var mı hazır şu var? Bu bütçelerde 3060 alınmaz çok gereksiz.

toplama çok daha iyi çıkar AMD tarafında.

Hocam 3060 gerek var mı hazır şu var?

Toplama çok daha iyi çıkar Amd tarafında .
3060 olmak zorunda değil, ama AMD taraftarı değilim.

Şu zamana kadar hiç AMD kullanmadım o yüzden biraz önyargılıyım AMD konusunda. 20-30 bin TL arası en iyisi hangisi olur.

Ön yargınız olmasın. 8 senedir AMD kartlar kullanıyorum, al satıyla uğraşıyoruz beni hiç bozmadı, üç tane kartı uzun süre kullandım: RX 470, 5700 XT, 6800 XT, 470'te biraz WattMan yiyordum başka hiçbir kartında(eğer ki kartın üreticisi iyiyse) hiçbir problem yaşamazsınız.

Ön yargınız olmasın. 8 senedir AMD kartlar kullanıyorum, al satıyla uğraşıyoruz beni hiç bozmadı, üç tane kartı uzun süre kullandım: RX 470, 5700 XT, 6800 XT, 470'te biraz WattMan yiyordum başka hiçbir kartında(eğer ki kartın üreticisi iyiyse) hiçbir problem yaşamazsınız.

Başka bir sistem tavsiyeniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı