20-30 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
20-30k
Kamera ve işlem performansı yüksek olan bir telefon arıyorum. S23FE ve S23 modellerine baktım fakat işlemcileri hakkında ısınma yapıyor, batarya performansı gün içinde aktif kullanımda yeterli olmuyor gibi benim için olumsuz olan yorumlar gördüm. Muadilleri varsa daha ucuza şayet önerirseniz sevinirim. Yoksa neden S23FE veya S23 almalıyım söylerseniz sevinirim.

Kamera ve işlem performansı yüksek olan bir telefon arıyorum. S23FE ve S23 modellerine baktım fakat işlemcileri hakkında ısınma yapıyor, batarya performansı gün içinde aktif kullanımda yeterli olmuyor gibi benim için olumsuz olan yorumlar gördüm. Muadilleri varsa daha ucuza şayet önerirseniz sevinirim. Yoksa neden S23FE veya S23 almalıyım söylerseniz sevinirim.

S23 FE de şarj ve ısınma sorunu var Exynos işlemci kullandığı için düz S23 de olacağını pek sanmıyorum.

Ülkemizde satışı yok ayrıca işlemden kastım oyun oynamak değil, daha çok Photoshop vs. gibi uygulamalar.

Hocam peki S23FE ile kıyas ettiğimizde hangisi daha uzun ömürlü olur.

Samsung 4 sene Android, 5 sene güvenlik güncelleme garantisi veriyor bu cihazlarda.

S23 öneririm eğer çıkabiliyorsan S23+ olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı