20-35 bin TL'ye CoD Warzone için sistem önerisi

Caburga

Zeptopat
Daha fazla  
FPS değerinde yüksek farklar yoksa uygun bütçeli bilgisayar almayı düşünüyorum. Mümkünse 20-35 bin TL arasındaki bütçeye göre sırasıyla 3 toplama bilgisayar önerebilirseniz FPS değerlerine göre düşünüp birisini alacağım. İlginiz desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Konuyu yeni gördüm sistemlere şimdi bakınacağım ancak şunları belirtmeliyim ki CoD Warzone için sistem diziyorsan işlemcinin iyi olmasına ve AMD bir ekran kartı kullanmaya özen göstermen gerekiyor. AMD ekran kartları daha yüksek performans veriyor Warzone'da.

Bu iki sisteme bakılabilir biraz özelleştirme yapılarak alınabilir. 7800XT biraz bütçeyi aşıyor ancak Pearles Assassin soğutucu eklemesi yapılıp SSD ve RAM özelleştirmeleri ile düşünülebilir. Eğer bütçeyi aşmak istemiyorsan 7700XT'li modeli de düşünebilirsin. Varsa daha uygun benzer sistemler arkadaşlar önerebilir.

Son düzenleme:
SanDisk Plus güncellemesi öneririm buna.
Kasa Vento VG15FE, SSD kanadına Exceria Pro güncellemesi ile elle tutulur bir sistem oluyor bu;

Konuyu yeni gördüm sistemlere şimdi bakınacağım ancak şunları belirtmeliyim ki CoD Warzone için sistem diziyorsan işlemcinin iyi olmasına ve AMD bir ekran kartı kullanmaya özen göstermen gerekiyor. AMD ekran kartları daha yüksek performans veriyor Warzone'da.

Bu iki sisteme bakılabilir biraz özelleştirme yapılarak alınabilir. 7800XT biraz bütçeyi aşıyor ancak Pearles Assassin soğutucu eklemesi yapılıp SSD ve RAM özelleştirmeleri ile düşünülebilir. Eğer bütçeyi aşmak istemiyorsan 7700XT'li modeli de düşünebilirsin. Varsa daha uygun benzer sistemler arkadaşlar önerebilir.
7800XT'li model bence çok iyi.

İyi akşamlar LeyzZ dediğin gibi amd işlemci ve amd ekran kartı warzone için daha doğru bir tercih. Fakat linklediğin bilgisayarlar intel. Biraz araştırma yaptım yanılmıyorsam 200 küsur fps verebilecek bilgisayarlar 30-35 bin tl bandında örnek olarak PC HOCASI-GG13 / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi .Benim öğrenmek istediğim şey 200 fpsye yakın bir şekilde 25 bin tllik bir bilgisayar çıkartabilir miyiz. 200-250 fps verebilecek bir bilgisayar için 30-35 bin tl de verebilirim. Ddr5 ve amd işlemcili, amd ekran kartlı.

SanDisk Plus güncellemesi öneririm buna.
Kasa Vento VG15FE, SSD kanadına Exceria Pro güncellemesi ile elle tutulur bir sistem oluyor bu;
Merhaba ZalımFerguson ilk olan sistem güzele benziyor. Tahmini warzone için fps değerleri nedir ve bu site güvenilir mi? İlk defa karşılaştığım için bir bilgim yok.

Son düzenleme:
AMD işlemci ve AMD ekran kartı Warzone için daha doğru bir tercih. Fakat linklediğin bilgisayarlar Intel

İşlemci konusunda emin değilim ancak Intel daha yüksek FPS veriyor olabilir. Tabii bunu kontrol ederek attığım sistem denginde bir sistem alabilirsin. Zaten AMD işlemci ve AMD ekran kartı birbiriyle uyumlu çalışma durumundan dolayı daha mantıklı olacaktır.

Benim öğrenmek istediğim şey 200 FPS'ye yakın bir şekilde 25 bin TL'lik bir bilgisayar çıkartabilir miyiz? 200-250 FPS verebilecek bir bilgisayar için 30-35 bin TL de verebilirim. DDR5 ve AMD işlemcili, AMD ekran kartlı.

Parçaları dilediğin gibi toplarsın ve ekran kartını ise ikinci elden 10.000₺ civarından RX 6800 XT alırsın. Bu şekilde bütçeni düşürerek toplayabilirsin. Olur da ileride para biriktirirsen RX 9070XT'ye geçersin.

İyi akşamlar leyzz dediğin gibi AMD işlemci ve AMD ekran kartı Warzone için daha doğru bir tercih. Fakat linklediğin bilgisayarlar Intel. Biraz araştırma yaptım yanılmıyorsam 200 küsur FPS verebilecek bilgisayarlar 30-35 bin TL bandında örnek olarak PC HOCASI-GG13 / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi.benim öğrenmek istediğim şey 200 FPS'ye yakın bir şekilde 25 bin TL'lik bir bilgisayar çıkartabilir miyiz? 200-250 FPS verebilecek bir bilgisayar için 30-35 bin TL de verebilirim. DDR5 ve AMD işlemcili, AMD ekran kartlı.

Merhaba zalımferguson ilk olan sistem güzele benziyor. Tahmini Warzone için FPS değerleri nedir ve bu site güvenilir mi? İlk defa karşılaştığım için bir bilgim yok.

Warzone konusunda RX 7700 XT ile test edenlerin videosunu izleyebilirsiniz. 2 sitede güvenilir. Tahminiş 1080p Extreme ayarlar 120 civarı alır diye düşünüyorum ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı