20 - 40 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
20.000 - 40.000 TL

Ahmet İncücük

Femtopat
Daha fazla  
Telefon almak istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum şu an için. Birkaç yerden Honor 400 Pro veya Honor 400 önerisi aldım ama kamera olarak emin olamadım. Genel performans iyi gibi gözükse bile güncelleme süresi vs. az. Tabii abartı bir şey istemiyorum. S24 FE veya S24 bulabilirsem olur mu diye düşündüm. Önerileri olan var ise alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor 400 Pro en iyisi bu bütçe bantlarında, kamera olarak da öyle. Bütçenizi arttırabilirseniz S25 modeline de bakabilirsiniz.

O fiyat bandına S24 FE almıştım cok memnunum. Kesinlikle iPhone 13 falan alma o kadar para veriyorsun 60Hz kullanırsın telefonu. Xiaomi'nin Honor'un o fiyat bandındaki cihazlarını da alabilirsin. Ben Samsung'dan şaşmamak için onları tercih etmemistim.

Telefon almak istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum şu an için. Birkaç yerden Honor 400 Pro veya Honor 400 önerisi aldım ama kamera olarak emin olamadım. Genel performans iyi gibi gözükse bile güncelleme süresi vs. az. Tabii abartı bir şey istemiyorum. S24 FE veya S24 bulabilirsem olur mu diye düşündüm. Önerileri olan var ise alabilirim.
S24fe sahibim s24 bile kullandım soru sorabilirsiniz.

Valla kusura bakamyın herkese teşekkür ediyorum öneriler için. Honor 400 Pro genel özellikleri ile dikaktimi çekti. Evet kamera olarak asla S serisi değil ama fiyat bandına göre fazlasıyla kafi. Cihaz olarakta büyük değil hoş duruyor. Sadece plastik kullanılmış malzeme olarak daha çok onu duydum. Bilemedim. Şu an için S24-S25-Honor 400 Pro arasındayım yani.
S24fe sahibim s24 bile kullandım soru sorabilirsiniz.
S24 genel olarak memnun etti mi hocam? Bataryası kamerası vs gerçekten değer mi yani onu sorayım.

O fiyat bandına S24 FE almıştım cok memnunum. Kesinlikle iPhone 13 falan alma o kadar para veriyorsun 60Hz kullanırsın telefonu. Xiaomi'nin Honor'un o fiyat bandındaki cihazlarını da alabilirsin. Ben Samsung'dan şaşmamak için onları tercih etmemistim.
Valla aslına bakarsak telefon benim için bile değil hocam. Alınacak kişiyede aynı şekilde samsung takıntısı var ama bilemedim. Çok kamera ile haşır neşir değil ise Honor 400 pro hatta Honor 400 bile yeterli gelir diye düşündüm.

Vallahi kusura bakamyın herkese teşekkür ediyorum öneriler için. Honor 400 Pro genel özellikleri ile dikaktimi çekti. Evet kamera olarak asla s serisi değil ama fiyat bandına göre fazlasıyla kafi. Cihaz olarak da büyük değil hoş duruyor. Sadece plastik kullanılmış malzeme olarak daha çok onu duydum. Bilemedim. Şu an için S24-S25-Honor 400 Pro arasındayım yani.

S24 genel olarak memnun etti mi hocam? Bataryası kamerası vs gerçekten değer mi yani onu sorayım.

Vallahi aslına bakarsak telefon benim için bile değil hocam. Alınacak kişiyede aynı şekilde Samsung takıntısı var ama bilemedim. Çok kamera ile haşır neşir değil ise Honor 400 Pro hatta Honor 400 bile yeterli gelir diye düşündüm.

Aşırı fotoğraf çeken birisi değilim ama gayet yeterli bence kamerası detaylı arastırma için internetten karşılaştırma videosu falan izlemeniz daha saglıklı olur hocam. Ama cihazın yapay zeka özelligi var, fotoğraftan bir şeyi kırparken çıkarırken falan kusursuza yakın bir performans veriyor aynı zamanda çizimden gerçek görüntü oluşturmada da iyi bir performansı var. Samsung S24 FE AI features gibi aramalar yapıp onu da araştırabilirsiniz ben bayağı başarılı buluyorum yapay zekasını. Bataryası da gün içi kullanımda gayet iyi ama şarj ederken hızlı şarj modunun destekledigi watt değerleri falan cok düşük bulunuyor cihazın. Zaten gece şarja takıp uyuyorum cok sıkıntı etmiyor benim için. Kılıfımın olmadıgı zamanlarda ısınması biraz canımı sıkıyordu ama kılıf alınca o durum da ortadan kalktı. Genel olarak tam bir F/P diyebilirim.

Vallahi kusura bakamyın herkese teşekkür ediyorum öneriler için. Honor 400 Pro genel özellikleri ile dikaktimi çekti. Evet kamera olarak asla S serisi değil ama fiyat bandına göre fazlasıyla kafi. Cihaz olarak da büyük değil hoş duruyor. Sadece plastik kullanılmış malzeme olarak daha çok onu duydum. Bilemedim. Şu an için S24-S25-Honor 400 Pro arasındayım yani.

Vallahi aslına bakarsak telefon benim için bile değil hocam. Alınacak kişiyede aynı şekilde Samsung takıntısı var ama bilemedim. Çok kamera ile haşır neşir değil ise Honor 400 Pro hatta Honor 400 bile yeterli gelir diye düşündüm.

Hocam, pek kamera kullanan birisi değilim ama gayet güzel iPhone 15 ten iyi kameraya sahip. Bataryası bence gayet iyi yeterli, ama beni üzen biraz fazla ısınması olmuştu ama değer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı