20-50 TL Mouse Önerisi

FG Tech Scorpion mouse sipariş etmiştim 2 gün önce elime ulaştı hepsiburada'daki ücretsiz kargo seçeneğinden de faydalanarak 20 TL'ye almış oldum. Mouse güzel. Beğendim öyle aman aman eksileri de yok mouse'un sadece ışığı çok fazla. İlk geldiğinde makro tuşlarının yerine alışamamıştım ama şuan gayet rahat geliyor. Bu arada ekleyeyim elim kazık gibi olmasına rağmen rahatlıkla oturdu elime. Kısacası fiyatına göre gayet iyi bir mouse.

FG Tech Scorpion mouse sipariş etmiştim 2 gün önce elime ulaştı hepsiburada'daki ücretsiz kargo seçeneğinden de faydalanarak 20 TL'ye almış oldum. Mouse güzel. Beğendim öyle aman aman eksileri de yok mouse'un sadece ışığı çok fazla. İlk geldiğinde makro tuşlarının yerine alışamamıştım ama şuan gayet rahat geliyor. Bu arada ekleyeyim elim kazık gibi olmasına rağmen rahatlıkla oturdu elime. Kısacası fiyatına göre gayet iyi bir mouse.

Bu fare de aklımda. Hem ucuz hem tasarımı çok güzel.

Kesinlikle monster pusat v1 e bakmalisin.Yanılmıyorsam 60tl ve gerçekten çok kaliteli bir mause

Güzel bir tasarımı var. Hoş, düşünebilirim.

Everest Rampage Dlm-500 Oyuncu Faresi'nin yeterince iyi olduğunu düşünüyorum. Everest markası pek tercih edilmemesi gereken bir marka ancak bu mouseyi sevdim.

Fiyatı pahalı :)

Bloody v3 konusunda ne düşünüyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı