20.90.1.1 Wireless Bluetooth sürücüsü nasıl yükseltilir?

miraymalkoc

Femtopat
Daha fazla  
Bluetooth kulaklığımı laptop üzerinden kullanamıyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan birkaç kişi 21.xx kodlu Bluetooth sürücülerde sorunu çözdüğünü söylemiş; ben 21.60. 0. 4 Bluetooth sürücüsünü indirmeye çalıştığımda "bu yazılım paketi sisteminize yüklenemiyor" uyarısı alıyorum. Nasıl yükleyebileceğim konusunda bilgisi olan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth kulaklığımı laptop üzerinden kullanamıyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan birkaç kişi 21.xx kodlu Bluetooth sürücülerde sorunu çözdüğünü söylemiş; ben 21.60. 0. 4 Bluetooth sürücüsünü indirmeye çalıştığımda "bu yazılım paketi sisteminize yüklenemiyor" uyarısı alıyorum. Nasıl yükleyebileceğim konusunda bilgisi olan var mıdır?

Donanım kimliğini paylaşın.

Dosya Ekleri

• Adsız1.png
    Adsız1.png
    48,1 KB · Görüntüleme: 40
buradan indirdiğimde kurulum yaparken ''bu yazılım paketi sisteminize yüklenemiyor'' uyarısı aldım.
buradan indirdiğimde kurulum yaparken ''bu yazılım paketi sisteminize yüklenemiyor'' uyarısı aldım.
eski sürücüyü kaldırıp buradan yeni sürücüyü indirdim, tamamlandı dedi fakat bilgisayarı yeniden başlatmama rağmen aygıt yöneticinde gözükmüyor. :/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı