Babam polis memuru internetden satın alırsam beni.Gerisini anladınız.Tek tek toplamak daha pahalıya patlıyor ama hocam, emin misiniz? Mesela arkadaşım anakart, işlemci ve ekran kartı alacaktı, aynı paraya hazır sistem var aynı bileşenleri içeren. Sistemi alıp eski kasasını satacak tümden.
Babam polis memuru internetten satın alırsam beni. Gerisini anladınız.
Bana kalsa geçen başka bir post attım ve birisi bana şu bilgisayarı attı baya beğendim ama alamam babam internetden istemiyor.Kazıklanmak istiyorum diyosun.
2. el almaya yatkın mı?Bana kalsa geçen başka bir post attım ve birisi bana şu bilgisayarı attı baya beğendim ama alamam babam internetden istemiyor.
![]()
BLADE-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Yatkındır biraz.2. el almaya yatkın mı?
O zaman 2. el her şey dahil satan ilanlara bakın, uygun fiyata koyan oluyor bazen. Bu arada bu sistemi geçen hafta arkadaşıma aldırdım, memnun. Bence ikna etmeye çalışın, sıfır alın. CS'de 400+ FPS alıyor:Yatkındır biraz.
CS'de 2k High ayarlarda 250 fps alıyor ben şuan ki pc ile zar zor 100 fps görüyorum bakalım ikna etmeye çalışıcam.O zaman 2. el her şey dahil satan ilanlara bakın, uygun fiyata koyan oluyor bazen. Bu arada bu sistemi geçen hafta arkadaşıma aldırdım, memnun. Bence ikna etmeye çalışın, sıfır alın. CS'de 400+ FPS alıyor:
![]()
Frekans TV-FT3 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Frekans TV-FT3 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kalan bütçeye de güzel bir monitör alırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.