20 bin lira sistem önerisi

Tek tek toplamak daha pahalıya patlıyor ama hocam, emin misiniz? Mesela arkadaşım anakart, işlemci ve ekran kartı alacaktı, aynı paraya hazır sistem var aynı bileşenleri içeren. Sistemi alıp eski kasasını satacak tümden.
Babam polis memuru internetden satın alırsam beni.Gerisini anladınız.

Kazıklanmak istiyorum diyosun 😂.
Bana kalsa geçen başka bir post attım ve birisi bana şu bilgisayarı attı baya beğendim ama alamam babam internetden istemiyor.

Bana kalsa geçen başka bir post attım ve birisi bana şu bilgisayarı attı baya beğendim ama alamam babam internetden istemiyor.
2. el almaya yatkın mı?

Yatkındır biraz.
O zaman 2. el her şey dahil satan ilanlara bakın, uygun fiyata koyan oluyor bazen. Bu arada bu sistemi geçen hafta arkadaşıma aldırdım, memnun. Bence ikna etmeye çalışın, sıfır alın. CS'de 400+ FPS alıyor:

Kalan bütçeye de güzel bir monitör alırsınız.

O zaman 2. el her şey dahil satan ilanlara bakın, uygun fiyata koyan oluyor bazen. Bu arada bu sistemi geçen hafta arkadaşıma aldırdım, memnun. Bence ikna etmeye çalışın, sıfır alın. CS'de 400+ FPS alıyor:

Kalan bütçeye de güzel bir monitör alırsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
CS'de 2k High ayarlarda 250 fps alıyor ben şuan ki pc ile zar zor 100 fps görüyorum bakalım ikna etmeye çalışıcam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı