20 bin TL 2K monitör önerisi

Hocam peki yukarıda dediğim hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yine de değer mi 4K almaya?

OLED için de bahsettiğim şeyler büyük sorunlar teşkil eder mi? Uzun ömürlü değil diyorlar yoğun kullanıyorsanız birkaç saatte bir kapatıp dinlendirin diyorlar.

Bu bütçedeki monitörler arasında OLED harici görüntü kalitesi bakımından Neo g7'ye hiçbiri yaklaşamaz. OLED vs MiniLED olduğu için Neo G7 de alınabilir. 4K monitör çünkü.

Sabit görüntüden kastınız mesela bilgisayarı masaüstü açık bir şekilde bırakıp gitmek mi?

Onun dışında sabit olmayan görüntü de herhalde oyun oynarkenki zamandır :) . Uzun süre sabit olmayan görüntüde kullanınca ne olur? 6-7 saatten fazla bir süre söz konusu.
Hocam oyun oynamaktan bir şey olmaz. Sabit görüntüden kastım sizin de dediğiniz gibi masaüstü gibi ekranlarda uzun süreli açık bırakmak.

Bu bütçedeki monitörler arasında OLED harici görüntü kalitesi bakımından Neo g7'ye hiçbiri yaklaşamaz. OLED vs MiniLED olduğu için Neo G7 de alınabilir. 4K monitör çünkü.

Hocam oyun oynamaktan bir şey olmaz. Sabit görüntüden kastım sizin de dediğiniz gibi masaüstü gibi ekranlarda uzun süreli açık bırakmak.
Attığınız OLED monitörlerden birisini veya G7’yi alabilirim.

G7 dışında, 180 hz üstü başka bir model var mı görüntü kalitesi iyi olan? Şuan kullandığım monitör de 180 hz, o yüzden sordum.

+ olarak monitör aktivite algılamadığında kendini kapatıp korumaya alıyor burn-in olayı artık müthiş bir sorun değil.

Attığınız OLED monitörlerden birisini veya g7'yi alabilirim.

G7 dışında, 180 Hz üstü başka bir model var mı görüntü kalitesi iyi olan? Şu an kullandığım monitör de 180 Hz, o yüzden sordum.

Bilmem bu bütçedeki monitörlere bakmadım hiç. Yalnız Neo G7 ile arasında bayağı bir görüntü kalitesi farkı olur.

Şöyle izah edeyim. IPS paneller ortalama 1000:1 civarı kontrast oranı sunar. VA ise ortalama 3000:1 kontrast oranı sunar. Neo G7 MiniLED olduğu için 19000:1 civarı kontrast sunuyor. Yani o fiyattaki alacağınız IPS panelden 19-20 kat daha fazla kontrast oranına sahip. Gerçek HDR deneyimi sunabiliyor. Haliyle 180-200Hz monitör çok saçma geliyor bana.

Gerçi bir de bu monitör vardı güzel olan.

Yine de Neo G7 varken yüzüne bakmazdım.

Yüksek bütçedeki monitörlerden pek anlamam ben hocam.

Bütçe az daha çıkarsa OLED alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı