20 bin TL civarı sıfır sistem önerisi

Eroseko55

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 20 bin bütçem var, sıfır kasa alacağım. 2.el olmaz mümkünse. Önerileriniz güvenilir sitelerden olursa sevinirim.

Arkadaşlar 20 bin bütçem var, sıfır kasa alacağım. 2.el olmaz mümkünse. Önerileriniz güvenilir sitelerden olursa sevinirim.
Forumda güncel indirimler kısmına illa ki ay içinde 1-2 adet çok uyguna sistem düşüyor, vaktiniz varsa bekleyip göz atabilirsiniz.

Arkadaş tüm F/P sistemler bittikten sonra mı açıyorsunuz bu konuları? 16.999 TL'e mis gibi RX 7600 sistem vardı. Kasım indirimlerini bekleyin. O zaman konu açıp beni etiketlersiniz.

Arkadaş tüm F/P sistemler bittikten sonra mı açıyorsunuz bu konuları? 16.999 TL'e mis gibi RX 7600 sistem vardı. Kasım indirimlerini bekleyin. O zaman konu açıp beni etiketlersiniz.

Hocam vallaha elime şimdi para geçti 1 hafta içinde alıcam ya tezcanlı adamım ben alamazsam içime oturur şimdi önerebiliceğiniz varsa önerebilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı