Forumda güncel indirimler kısmına illa ki ay içinde 1-2 adet çok uyguna sistem düşüyor, vaktiniz varsa bekleyip göz atabilirsiniz.Arkadaşlar 20 bin bütçem var, sıfır kasa alacağım. 2.el olmaz mümkünse. Önerileriniz güvenilir sitelerden olursa sevinirim.
Arkadaş tüm F/P sistemler bittikten sonra mı açıyorsunuz bu konuları? 16.999 TL'e mis gibi RX 7600 sistem vardı. Kasım indirimlerini bekleyin. O zaman konu açıp beni etiketlersiniz.Arkadaşlar 20 bin bütçem var, sıfır kasa alacağım. 2.el olmaz mümkünse. Önerileriniz güvenilir sitelerden olursa sevinirim.
Hocam vallaha elime şimdi para geçti 1 hafta içinde alıcam ya tezcanlı adamım ben alamazsam içime oturur şimdi önerebiliceğiniz varsa önerebilirsinizArkadaş tüm F/P sistemler bittikten sonra mı açıyorsunuz bu konuları? 16.999 TL'e mis gibi RX 7600 sistem vardı. Kasım indirimlerini bekleyin. O zaman konu açıp beni etiketlersiniz.
Arkadaş tüm F/P sistemler bittikten sonra mı açıyorsunuz bu konuları? 16.999 TL'e mis gibi RX 7600 sistem vardı. Kasım indirimlerini bekleyin. O zaman konu açıp beni etiketlersiniz.
Şu an sistem alırsan kazıklanırsın. Kasım indirimlerini bekle.Hocam vallaha elime şimdi para geçti 1 hafta içinde alıcam ya tezcanlı adamım ben alamazsam içime oturur şimdi önerebiliceğiniz varsa önerebilirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.