20 bin TL civarına alınabilir en iyi ekran kartı nedir?

Aşağı yukarı yetiyor. Sistemi kendim toplayacağım.
Hocam kontrol ettim şimdi yetmiyor.

Aşağı yukarı yetiyor. Sistemi kendim toplayacağım.

Bunu alabilirsiniz. ddr5 sistem. 16gb tek chanel ram var. Ram eklettirmeyin başka siteden aynı ram modelini alın kendiniz takın daha ucuz.

Son düzenleme:
Hocam yanlış anlamayın size karşı bir tavrım yok sadece ben bu AMD'nin ödediğimiz para ile bizi rezil etmesini sevmiyorum söze oyun kartı olarak geçen şeyin içinde ne Shader'ları önyükleme var ne de multi threading var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun içi saat akşam 19:00 olsun bakın nasıl fps düşüyor.

Peki bu durumu yaşayan arkadaş varmı bende bir denicem

Hocam kontrol ettim şimdi yetmiyor.

Bunu alabilirsiniz. ddr5 sistem. 16gb tek chanel ram var. Ram eklettirmeyin başka siteden aynı ram modelini alın kendiniz takın daha ucuz.
Bu sistemi de inceleyeceğim teşekkürler. Yalnız 5800X3D, oyunlar için daha iyi bir işlemci.

Merhaba.

Elimdeki para ile alabileceğim en iyi ekran kartı nedir?(sistemi daha kurmadım, ekran kartından başlayıp, geri kalanı ona göre dizeceğim.)

- RTX 3080.
- RTX 4070.
- RX 6800 XT
- RX 6900 XT
- RX 6950 XT

Monitörüm 2K 165Hz(merak edenler için; şu anda eski laptopuma bağlı şekilde kullanıyorum).

Güç ve ısı derdi olmasa RX 6950 XT en mantıklısı gibi duruyor. Ama öte yandan az güç tüketimi(daha küçük PSU alabilirim), daha serin çalışma, DLSS, Ray Tracing gibi artılarıyla her ne kadar daha yavaş olsa da RTX 4070 kafamı karıştırıyor. O noktada, DLSS 3'ü boş verip, DLSS 2 ile 3080 mi alsam diyorum...vs kafam biraz karışık. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

RX 6950 XT öneririm.

Hocam yanlış anlamayın size karşı bir tavrım yok sadece ben bu AMD'nin ödediğimiz para ile bizi rezil etmesini sevmiyorum söze oyun kartı olarak geçen şeyin içinde ne Shader'ları önyükleme var ne de multi threading var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun içi saat akşam 19:00 olsun bakın nasıl fps düşüyor.

Yalnız değinmeden edemeyeceğim, sorun ekran kartında değil, CPU'da. Sorun; Ryzen CPU'lar ile GTA V'in arasındaki bir bug yüzünden. Yorumlarda da okursanız, sorunun bir MOD ile çözüldüğü paylaşılmış. Yani, videodaki konunun AMD Ekran kartlarıyla alakası yok.

Yalnız değinmeden edemeyeceğim, sorun ekran kartında değil, CPU'da. Sorun; Ryzen CPU'lar ile GTA V'in arasındaki bir bug yüzünden. Yorumlarda da okursanız, sorunun bir MOD ile çözüldüğü paylaşılmış. Yani, videodaki konunun AMD Ekran kartlarıyla alakası yok.

Hayır, sorun NVIDIA karta geçince düzeliyor CPU ile alakası yok bizzat kendim test ettim ve o mod bir işe yaramıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı