- Makaleler
- 3
Ekosisteminiz nedir ya da var mı?
iPhone kullanıyorum, ancak diğer tablet seçeneklerine de açığım, ekosistem çok öncelikli değil.Ekosisteminiz nedir ya da var mı?
iPhone kullanıyorum, ancak diğer tablet seçeneklerine de açığım, ekosistem çok öncelikli değil.
S9 FE 6 GBram 128gb olan tablet nasıl sizce isteklerimi karşılar mı ?Bu bütçede S9 gayet güzel bir tablet.
S9 FE 6 GB RAM 128 GB olan tablet nasıl sizce isteklerimi karşılar mı?
Hem kalemde beraberinde geliyor ve uygun.
2-3 sene sonra donma kasma sorunu olur mu?
Bütçe ile alakalı.S9 FE 6 GBram 128gb olan tablet nasıl sizce isteklerimi karşılar mı ?
Hem kalemde beraberinde geliyor ve uygun.
2-3 sene sonra donma kasma sorunu olur mu ?
herkes s9 öneriyor TFT oynarken ve bir şeyler izlerken kalite bozukluğuEn mantıklısı Samsung Tab S9.
Ana model s9fe değil..
Amoled canlı ekran.
Snapdragon 8gen 2 güçlü işlemci.
Kaliteli s-pen kalem
Bütçe ile alakalı.
6gb s9fe 11-12.000
8gb s9fe ise 13-14.000
Alternatif Xiaomi var, Redmi pad var..
Bütçe varsa S9 ana modeli alın.20.000
illa s9fe alacaksanız +2.000 fazla verip 8gb-256gb olanı alın.
Yakından bizzat incele hocam. Öyle al. Bana biraz ufak gelmişti. Tft yanına ips ekranı da koy. Öyle anlarsın farkı. Diİ film vb aktivitelerde tft maalesefherkes s9 öneriyor TFT oynarken ve bir şeyler izlerken kalite bozukluğu
olmazsa sanırım onu alıcam.
Yakından bizzat incele hocam. Öyle al. Bana biraz ufak gelmişti. TFT yanına IPS ekranı da koy. Öyle anlarsın farkı. Diİ film vb aktivitelerde TFT maalesef![]()
Mi pad 7 de hoşuma gitti fakat kalemi satılan bir yer bulamadım.
size şunu da sormak istiyorum mi pad 7 nasıl sizce ?O tablette TFT deneyimim oldu ve hiç keyif almadım onun haricinde sadece not tutmak için kullanılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.