20 bin TL gündelik işler ve oyun için laptop önerisi

yuwila

Kilopat
Katılım
31 Ağustos 2017
Mesajlar
63
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Huawei Matebook tarzında bir nebze alt-orta seviye oyunları da düşük-orta ayarlarda oynatabilecek belirttiğim bantta laptop önerileriniz var mıdır? Alt-orta seviye oyunlardan da kastım aklıma ilk Mafia 2 Definitive Edition falan geldi ona başlamayı düşünüyorum, bu sıralar da Bully oynuyorum. Bahsettiğim Huawei Matebook da nasıl oynatır emin değilim inceledim ama düşük de olsa herhangi bi ekran kartlı modeli mevcut değil sanırım.
 
Bütçe buna cıkabılırse bu alınır.
 
Huawei Matebook tarzında bir nebze alt-orta seviye oyunları da düşük-orta ayarlarda oynatabilecek belirttiğim bantta laptop önerileriniz var mıdır? Alt-orta seviye oyunlardan da kastım aklıma ilk Mafia 2 Definitive Edition falan geldi ona başlamayı düşünüyorum, bu sıralar da Bully oynuyorum. Bahsettiğim Huawei Matebook da nasıl oynatır emin değilim inceledim ama düşük de olsa herhangi bir ekran kartlı modeli mevcut değil sanırım.

1. Huawei tercih edilmez.
2.Hangi modeli olduğu bile belli değil.
3. Fiyat arttırabilirsen arkadaşın attığı laptop olabilir. Ekran kartlı alman daha iyi olur ileride veya aldığın gibi harici ekran kartlı oyunlar oynamak için.
 
1. Huawei tercih edilmez.
2.Hangi modeli olduğu bile belli değil.
3. Fiyat arttırabilirsen arkadaşın attığı laptop olabilir. Ekran kartlı alman daha iyi olur ileride veya aldığın gibi harici ekran kartlı oyunlar oynamak için.
Genel olarak oyunu zaten konsoldan oynuyorum büyük çoğunlukla. Bahsettiğim oyun kısmı ps5den oynayamayacağım istisna oyunlar için sadece, Bully gibi. O yüzden 3050 seviyesinde bir ekran kartına ne kadar gerek var?
 
Genel olarak oyunu zaten konsoldan oynuyorum büyük çoğunlukla. Bahsettiğim oyun kısmı PS5'ten oynayamayacağım istisna oyunlar için sadece, Bully gibi. O yüzden 3050 seviyesinde bir ekran kartına ne kadar gerek var?

Ondan bizim haberimiz yoktu. Tercih meselesi tabii. O zaman benim de 1 ay önce vs ablama aldığım bununla alakalı da konu oluşturduğum ve model konusunda yardımcı olduğum ASUS expertbook 1502 i5 1235U 16 GB RAM laptop işini fazlasıyla görecektir. Benim aldığım güvenilir satıcı da şu an olmadığı için atamıyorum link. Fiyatına göre uygun bulursan ben zamanında 15 bin almıştım en son 16 bin oldu vatan gibi yerlerde daha pahalı ne yazık ki. Mutlaka 8 GB üstü alman lazım 16 GB gibi yoksa dahili ekran kartı çalışmıyor. İris dahili ekran kartı mevcut yani GTA 5 ile oynaman mümkün oluyor. Haliyle o tarz basit oyunları rahatlıkla açtığı gibi film dizi veya günlük işler için fazlasıyla iyi bir seçim olacaktır. Her ne kadar u işlemcili yani tassarufflu olsa da 12.nesil olduğu için gayet iyi bir seçenek.
 

Geri
Yukarı