20 bin TL hazır sistem önerisi

Suana kadar ikinci el gpu haric ne baktin/aldin?
7500f işlemci ikinci el alcam Çarşamba sıfır powerli enermax matx kasa yine sipariş vercem işlemci fanı olarak stok AMD nin r5 5500 den kalma fanı var şimdilik onu kullancam ramle SSD yi kafama göre ikinci el alıcam bu kadar diğer herşey var.

Anakart içinde yarın gün içinde bı ayrı konu oluşturuyum ona göre hareket edicem

Şeyi sorcaktım enermax bı 600 lük ile 700 lük var 600 yeter gibi geldi bana ?

Son düzenleme:
7500f işlemci ikinci el alcam Çarşamba sıfır powerli enermax matx kasa yine sipariş vercem işlemci fanı olarak stok AMD nin r5 5500 den kalma fanı var şimdilik onu kullancam ramle SSD yi kafama göre ikinci el alıcam bu kadar diğer herşey var.

Anakart içinde yarın gün içinde bı ayrı konu oluşturuyum ona göre hareket edicem

Şeyi sorcaktım enermax bı 600 lük ile 700 lük var 600 yeter gibi geldi bana ?
Fiyat farki ne kadar?

Butcede Red Devil var mi? Emin degilim hangisi iyi. Ama ben Red Devil secerdim sanirim.
Vardır buluruz ama bütçe artırıp 6800 yapsak mantıklı olurmu

Ama hellhoundda güzelmiş fanları falan piyasaya baktımda red devil çok piyasada hellhound 6700 modeli bitek bu ilan var hellhounddan alıcam

Dostum bu hellhound u satan adamın eline haftaya 6800 red devil gelicekmis ben direk 6800 red devili alıcam uzatmaya gerek yokta 700 lük kasa 6800 e sıkıntı yapmaz inşallah

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı