20 bin TL işlemci önerisi

Anakart hazır mı? İşlemciye göre anakart alacaksan eğer oyun içinse tek seçeneğin 7800X3D. Ama sağlam bir sıvı soğutma alman gerek ve bu işlemciyi tamamlayacak anakart alman lazım.

İlgili işlemciyi satın aldım şimdi kargoda yarın elimde olacak sorun olmazsa.

Ancak işlemci ile ilgili yaptığım araştırmalarda bu işlemciyi normal bir işlemci soğutucu ile çok sakin bir şekilde dizginleyebileceğimi gördüm. Yapılan tüm testler bunu gösteriyor. Hatta 3-4k lık başlangıç seviyesi sıvı soğutmaların 1k lık hava soğutmalardan anlamlı bir farkının olmadığını da gösteriyor.

Yurtdışı kaynaklarda bu attığım linkteki soğutmayı kullanıp da memnun olmayan neredeyse yok.
1500-2000 TL ye hava soğutma aynı işi yaparken 3-4k sıvı soğutmaya vermek mantıklı mı ?

İlgili işlemciyi satın aldım şimdi kargoda yarın elimde olacak sorun olmazsa.

Ancak işlemci ile ilgili yaptığım araştırmalarda bu işlemciyi normal bir işlemci soğutucu ile çok sakin bir şekilde dizginleyebileceğimi gördüm. Yapılan tüm testler bunu gösteriyor. Hatta 3-4k lık başlangıç seviyesi sıvı soğutmaların 1k lık hava soğutmalardan anlamlı bir farkının olmadığını da gösteriyor.

Yurtdışı kaynaklarda bu attığım linkteki soğutmayı kullanıp da memnun olmayan neredeyse yok.
1500-2000 TL ye hava soğutma aynı işi yaparken 3-4k sıvı soğutmaya vermek mantıklı mı ?
Eğer görüyorsa işi almanda bir sakınca yok. Hava soğutmalar gayet başarılı işler çıkartıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı