20 bin TL işlemci önerisi

sukrubilgicc

Centipat
Daha fazla  
Merhaba;

Bütçem 20.000 TL. Bu fiyata alınabilecek en iyi Intel ve AMD işlemcilerini önerir misiniz? Şahsen Intel'den yanayım ama bir arkadaşım özellikle Ryzen 7 7800x3D işlemciyi tavsiye ediyor, konu hakkında görüş ve önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinse X3D, genel kullanım içinse X işlemci bakmanızı öneririm. Intel son zamanlarda pek düzgün işlemci çıkartamadı o yüzden hiç bakmamanız en iyisi olur.

Kullanım amacı oyun ise 21 bine 9800x3d alabilirsiniz gaming kısmında en iyi 2. islemci falan.
Öneriniz için teşekkür ederim 😊

Oyun içinse X3D, genel kullanım içinse X işlemci bakmanızı öneririm. Intel son zamanlarda pek düzgün işlemci çıkartamadı o yüzden hiç bakmamanız en iyisi olur.
Öneri için teşekkür ederim 😊

Kullanım amacı oyun ise 21 bine 9800x3d alabilirsiniz gaming kısmında en iyi 2. islemci falan.
i9 13900k ile 9800x3d arasında seçim yapacak olsanız hangisini seçersiniz ve neden seçersiniz bu arada tamamen oyun oynamak amaçlı sistem toplamak istiyorum pubg mobil oynuyorum biliyorum bu oyun için fazla bir sistem olabilir ama elimde para varken ileriye yönelik toplamak istedim farklı daha güçlü oyunlar oynayabilirim

Öneriniz için teşekkür ederim 😊

Öneri için teşekkür ederim 😊

i9 13900K ile 9800x3D arasında seçim yapacak olsanız hangisini seçersiniz ve neden seçersiniz bu arada tamamen oyun oynamak amaçlı sistem toplamak istiyorum PUBG Mobile oynuyorum biliyorum bu oyun için fazla bir sistem olabilir ama elimde para varken ileriye yönelik toplamak istedim farklı daha güçlü oyunlar oynayabilirim

O zaman 9800X3D tercih edebilirsiniz oyunlar için en güçlü işlemci anlık olarak. İş için düşünüyorsanız 7950X öneririm. Bu arada bu işlemciyi soğutabilecek bir soğutucu ve destekleyebilecek bir GPU lazım yanına.

Öneriniz nedir hocam acemi olduğum icin soruyorum kusura bakmayın soğutucu ve gpu öneriniz nedir oneriniz nvdi modellerinden biri olursa sevinirim

O zaman 9800x3D tercih edebilirsiniz oyunlar için en güçlü işlemci anlık olarak. İş için düşünüyorsanız 7950X öneririm. Bu arada bu işlemciyi soğutabilecek bir soğutucu ve destekleyebilecek bir GPU lazım yanına.

Öneriniz nedir hocam acemi olduğum icin soruyorum kusura bakmayın soğutucu ve GPU öneriniz nedir oneriniz nvdi modellerinden biri olursa sevinirim

Öneriniz nedir hocam acemi olduğum icin soruyorum kusura bakmayın soğutucu ve GPU öneriniz nedir oneriniz nvdi modellerinden biri olursa sevinirim

Bütçenizi bilmiyorum ama GPU 5070 Ti veya üstü olursa iyi olur.
Soğutucu olarak hava mı yoksa sıvı soğutucu mu düşünüyorsunuz?

Bütçenizi bilmiyorum ama GPU 5070 Ti veya üstü olursa iyi olur.
Soğutucu olarak hava mı yoksa sıvı soğutucu mu düşünüyorsunuz?
Monitor hariç 80 Bin TL bir bütçem var 2 aşağı 2 yukarı sorun değil zahmet olmazsa 9800x3d işlemci üzerine bir sistem toplayıp yazarmisiniz mümkünse sinerji den toplarsaniz sevinirim

Konu açın size başkaları da yardımcı olacaktır.
Açmış olduğum bir konu var hocam zaten

Technopat Haberler

Geri
Yukarı