20 bin TL koltuk önerisi

KadirGG

Femtopat
Daha fazla  
Güzel bir oyuncu koltuğu önerebilir misiniz? 20'yi çok aşmaz ise fiyatı çok daha iyi olur. 10-20 arası olanlar arasından almayı planlıyorum fakat 20 ve biraz üstü bandında aşağı fiyatlardan çok daha iyi olacak bir koltuk olursa ona da bakarım. (Boy ve kilo çok önemli faktörmüş o yüzden ekliyorum buraya 1.78'dim en son boyumu ölçtüğümde kilomda 100 üstünde)

Son düzenleme:
Güzel bir oyuncu koltuğu önerebilir misiniz? 20'yi çok aşmaz ise fiyatı çok daha iyi olur. 10-20 arası olanlar arasından almayı planlıyorum fakat 20 ve biraz üstü bandında aşağı fiyatlardan çok daha iyi olacak bir koltuk olursa ona da bakarım.

Boy ve kilonuz nedir?

Model tavsiye etmeyeceğim ama şunları dikkate almanızı isterim. Öncelikle kumaş olmasına dikkat edin, hava alması gerçekten önemli. (Bende mag ch120x var, bundan dolayı söylüyorum.) Birde koltuğu mümkünse deneyerek alın. Yastıkların konumları size uymayabilir.

Model tavsiye etmeyeceğim ama şunları dikkate almanızı isterim. Öncelikle kumaş olmasına dikkat edin, hava alması gerçekten önemli. (bende MAG CH120X var, bundan dolayı söylüyorum.) Bir de koltuğu mümkünse deneyerek alın. Yastıkların konumları size uymayabilir.

Bende Hawk Fab4 kumaş koltuk var. Ne yazık ki oldukça zahmetli; çabuk kirleniyor ve daha fazla bakım gerektiriyor.

Selamlar 20b dediğiniz için size XPrime Hyper modelini tavsiye ederim. Neden mi?

En önemlisi ortopedik ve Smart sünger yani vücudunuza göre şekil alan sünger teknolojisine sahip. Diğer yandan bel ve boyun masajı, koltuk ısıtma, soğutma pedi, ayak uzatma falan harika bir koltuk ama en sevdiğim özelliği 3D head hoparlöre sahip olması. ARGB LED'ler ile ambiyans yapılabilir. İstanbul, Ankara ve İzmir'de mağazaları mevcut bence mağazadan muhakkak deneyimlemenizi tavsiye ederim ama muhteşem bir koltuk. Ben mağazadan direk deneyimledim İstanbul'da fakat maddi olarak bu rakama çıkamadığım için Hyper modelini alamadım.

XPrime Titan siyah modelini aldım ve 6 aydır günlük 10 saat kullanım sağlıyorum. XPrime markası çok ilgili ve alakalı kurulumda takıldığım noktada WhatsApp'dan yazdım hızlı geri dönüş aldım ve görüntülü arayıp destek oldular. İstanbul mağazadan hazar beye bu anlamda çok teşekkür ederim. Hiç kuramıyorsanız ücretli kurulum ekibi de var XPrime markasında bu efsane bir hizmet.

Tavsiye ederim 6 aylık kullanımda, terleme vs olmuyor ve soğutma pedi çok iyi :)
Aldığım modelin linki;

Ama 4.999'dan başlıyor rakamlar yani her bütçeye uygun oyuncu koltuğuna sahip olabiliyorsunuz. Ben aldığımda peşin fiyatına 3 taksit vardı hala var mı bilmiyorum.

Bu linkten tüm modellere ulaşabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı