20 bin TL laptop önerisi

Bütçe
20000

Erkin01

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB Ram
500 GB SSD
GTX 1650 Ekran Kartı
İntel Core İ5 12450H İşlemci
(Excalibur G770)
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam. Bütçem yaklaşık olarak 20.000 TL ve Gaming laptop önerisi istiyorum. Genel olarak ders ve biraz oyun olacak (uzun süre kullanabilirim diye Gaming alacağım). 16 GB RAM, 500 GB depolama bir de Windows kurulu gelmesini istiyorum. Aklımda Casper Excalibur G770'in arttırılmış hali var (16 GB RAM, 500 GB hafıza ve Windows yüklü hali).

Önerilerinizi bekliyorum :))

(Masaüstü al demeyin alamam.)

Aklımda birde Asus, Acer, Lenovo ve HP markaları var fakat model bulamadım. Excalibura daha sıcak bakıyorum sizce almalı mıyım, sorun yaşar mıyım?

Arkadaşlar selam. Bütçem yaklaşık olarak 20.000 TL ve Gaming laptop önerisi istiyorum. Genel olarak ders ve biraz oyun olacak (uzun süre kullanabilirim diye Gaming alacağım). 16 GB RAM, 500 GB depolama bir de Windows kurulu gelmesini istiyorum. Aklımda Casper Excalibur G770'in arttırılmış hali var (16 GB RAM, 500 GB hafıza ve Windows yüklü hali).

Önerilerinizi bekliyorum :))

(Masaüstü al demeyin alamam.)

Aklımda birde Asus, Acer, Lenovo ve HP markaları var fakat model bulamadım. Excalibura daha sıcak bakıyorum sizce almalı mıyım, sorun yaşar mıyım?
Gigabyte A5 K1-AEE1130SD Ryzen 5 5600H 16GB 512GB SSD 6GB RTX3060 15.6 FHD 144Hz FreeDOS - ebrarbilgisayar.com

Excalibur'a yanaşmayın asıl hocam, bunu alıp RAM ekleyebilirsiniz.

Hocam yaşım biraz küçük olduğu için hiç RAM eklemek istemiyorum, Windows'ta kurulu gelsin istiyorum hem uğraşmamak için hem de orijinal olsun diye.

Hocam yaşım biraz küçük olduğu için hiç RAM eklemek istemiyorum, Windows'ta kurulu gelsin istiyorum hem uğraşmamak için hem de orijinal olsun diye.

Abiniz amcanız yok mu bilen flaşa atıp halletsin işletim sistemli oynatıyolar fiyatları.

Ben sizin yerinizde olsam 2.el 17.3 ekran 3060'lı laptop alırım 19 k ya pişman olmazsınız ama yaşın küçük olduğu için o işlere girer misin bilmiyorum RTX 3050 Ti sana gider.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı