20 bin TL laptop önerisi

mhunes1

Yoctopat
Daha fazla  
20 bin bütçem var üç beş yukarı aşağı olabilir video odaklı ders film gibi şeyler için kullanacağım arada Valorant LoL gibi oyunlarında oynayabilecegim bir laptop önerisi alabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video, odaklı ise arkadaşının attığını almak daha mantıklı. Oyun odaklı sanmıştım. Pardon.
Benim de aklıma oyuncu laptopu atmak geldi ama ana odak oyun olmadığından bunu atayım dedim. Bir de attığınız RTX 2050 düşük gelecektir diye düşünmekteyim. Onun dışında attığınız da mantıklı.

Benim de aklıma oyuncu laptopu atmak geldi ama ana odak oyun olmadığından bunu atayım dedim. Bir de attığınız RTX 2050 düşük gelecektir diye düşünmekteyim. Onun dışında attığınız da mantıklı.

İyi yapmışsınız, ben de tam okumadığım için. Dediğiniz gibi 2050 düşük gelir. Sizin attığınızı almak daha sağlıklı olacaktır. 20.000 TL'e adam gibi oyuncu laptop zor. Zaten oyun odaklı olmadığı için pek gerek olduğunu da düşünmüyorum. Sizin attığınız onun işini görür bence.

İyi yapmışsınız, ben de tam okumadığım için. Dediğiniz gibi 2050 düşük gelir. Sizin attığınızı almak daha sağlıklı olacaktır. 20.000 TL'e adam gibi oyuncu laptop zor. Zaten oyun odaklı olmadığı için pek gerek olduğunu da düşünmüyorum. Sizin attığınız onun işini görür bencetqvs

İyi yapmışsınız, ben de tam okumadığım için. Dediğiniz gibi 2050 düşük gelir. Sizin attığınızı almak daha sağlıklı olacaktır. 20.000 TL'e adam gibi oyuncu laptop zor. Zaten oyun odaklı olmadığı için pek gerek olduğunu da düşünmüyorum. Sizin attığınız onun işini görür bence.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum fiyatı biraz daha arttırıp daha iyi birşey almak daha iyi olacaksa zorlayıp 30 a kadar çıkabilirim eğer gercekren çok fark edecek ve gerekli görürseniz bı fikir verebilir misiniz bu konulardan hiç anlamıyorum şimdiden teşekkür ediyorum

Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum fiyatı biraz daha arttırıp daha iyi bir şey almak daha iyi olacaksa zorlayıp 30'a kadar çıkabilirim eğer gercekren çok fark edecek ve gerekli görürseniz bir fikir verebilir misiniz bu konulardan hiç anlamıyorum şimdiden teşekkür ediyorum.

Oyun odaklı laptoplar var.
Bu var mesela. RTX 3050 çok iyi değil ama MSI olduğundan üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı