20 bin TL laptop önerisi

Teşekkür ediyorum bunu alacağım yüksek ihtimalle başka bı tavsiye gelmezse
Sakın msi thin alma aşırı ısınıyor, soğutma sistemi çok kötü ve ekran akrtının watt değeri çok düşük 3050 zaten kötü bir kart 2050'den çok da farklı değil bir de düşük watt'lı thin modeli almayın 33k gibi 4050 laptoplar var onlara yönelin.

Sakın msi thin alma aşırı ısınıyor, soğutma sistemi çok kötü ve ekran akrtının watt değeri çok düşük 3050 zaten kötü bir kart 2050'den çok da farklı değil bir de düşük watt'lı thin modeli almayın 33k gibi 4050 laptoplar var onlara yönelin.
Bütçem 20k civarıydı zorlasam en fazla 30k ya çıkabilirim daha yukarısı çok çok zorlar beni bu fiyat arasında kalmaya calisiyorum bu aralarda bı oneriniz var mıdır

Bütçem 20k civarıydı zorlasam en fazla 30k ya çıkabilirim daha yukarısı çok çok zorlar beni bu fiyat arasında kalmaya calisiyorum bu aralarda bı oneriniz var mıdır
Birde dediğim gibi çok fazla oyun oynayan biri değilim genel olarak video izlemek için felan kullanacagim

Son düzenleme:

Birde dediğim gibi çok fazla oyun oynayan biri değilim genel olarak video izlemek için felan kullanacagim
bende i7 4060lısı var memnunum, Lenovo LOQ i5-12450HX, 16GBRAM, 512GB SSD, 15.6" FHD 144Hz Ekran, RTX 4050 6GB GDDR6 105W, FreeDOS, Gaming Laptop,83GS00PTTR : Amazon.com.tr: Bilgisayar

OLED ekranla geliyor video ve film için harika bir tercih olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu model anakart sorunlu cihaz almayın sakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

OLED ekranla geliyor video ve film için harika bir tercih olur.

Bu model anakart sorunlu cihaz almayın sakın.

Peki bu lenova cihazda oyun oynama şansım var mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı