20 bin TL laptop onerisi

Bütçe
20000
Ben hem bilgisayardaki SSD'nin hem de kendi taktığım SSD'nin 2280 olduğundan en azından kendi alıp iade ettiğim bilgisayarda eminim. Sitede yanlışlığın olmasını daha muthemel görüyorum.
Bu konuyla alakalı değil ama sizin ssd yükseltmesi yaptığınız lenovo ideapad gaming 3 rtx 3060 versiyon muydu? Eğer öyleyse size bir soru sormak istiyorum. İP3 r5 5600h rtx 3060 versiyonunda yükselteme yaparken boş slotta SSD'yi tutturmak için gerekli olan vida orada takılı olarak cihazın içinde bulunuyor mu? Bulunmuyor ise vidayı nereden temin ettiniz?

Bu konuyla alakalı değil ama sizin SSD yükseltmesi yaptığınız Lenovo Ideapad Gaming 3 RTX 3060 versiyon muydu? Eğer öyleyse size bir soru sormak istiyorum. İP3 R5 5600h RTX 3060 versiyonunda yükselteme yaparken boş slotta SSD'yi tutturmak için gerekli olan vida orada takılı olarak cihazın içinde bulunuyor mu? Bulunmuyor ise vidayı nereden temin ettiniz?

Benim yükseltme yaptığım R7 5800H ve RTX 3060'lı versiyonuydu ama kasaları muhtemelen aynıdır ve maalesef bulunmuyor. Babam iş yerinden getirmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı