20 bin TL sistem önerisi

Bütçe
20000
Tam 20K olması önemli mi? 1080P monitör kullanıyorsanız şu yeter de artar bile. Anakartı B560 yapar, 1 TB depolama koyar bir de işlemciye soğutucu takarsınız olur.

Özelleştirdiğim gibi yapıp alabilirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (215).png
    Ekran Görüntüsü (215).png
    234,3 KB · Görüntüleme: 140
1080P önceliğimiz, üzeri bizi aşar. Anakart B560 hangi modeli? Bu sistem gayet uygun bizim için.
Düzeltiyorum şimdi gördüm. @messinicocugu eklemis. Çok teşekkür ediyorum.

970 EVO Plus en kaliteli NVMe'lerden de birisidir, bütçeyi onun 1 TB olanına basmak uzun süre rahat ettirir.

Teşekkür ederim yardımlarınız için. Yarın kısmetse bu sistemi parçalı ödeme ile satın almış oluruz.

Özelleştirdiğim gibi yapıp alabilirsin.
Merhaba, bu üründe stock fan olmadığı için soğutucu seçimi zorunlu mu? Eğer zorunluysa hangisini önerirsiniz?

Merhaba, bu üründe stock fan olmadığı için soğutucu seçimi zorunlu mu? Eğer zorunluysa hangisini önerirsiniz?

Zorunlu değil. Sen bu esnada dilediğin soğutucuyu alıp kendin de montaj işlemini yapabilirsin. Şahsen oradakileri çok önermiyorum f/p olarak. 11400F için soğutucu önerisi konusu açıp bütçe belirtirsen güzel tavsiyeler çıkar ortaya. Aynı gün sipariş verirsen sistemin de, soğutucunun da gelmesi aşağı yukarı aynı süreyi bulur.

Selamlar, atmış olduğunuz sistem AAA oyunları 4k'da götürür mü sizce? Ultra olması gerekmiyor, medium veya high da olur, 4k görüntü almak istiyorum sadece. Bu isteğimi karşılayabilecek bir sistem öneriniz olursa ona da açığım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı