Merhaba bütçem 20 bin TL. Mumkunse her oyunu Ultra'da acabilecek bir PC istiyorum, toplama veya hazir sistem hazir olursa bir nebze daha iyi olur. 20 bin TL butceye ekstra F/P bir de ekran onerirseniz sevinirim.
Alınmaz bu fiyata bu sistem.![]()
PCH S Class 1.1 | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
al geç
Merhaba bütçem 20 bin TL. Mumkunse her oyunu Ultra'da acabilecek bir PC istiyorum, toplama veya hazir sistem hazir olursa bir nebze daha iyi olur. 20 bin TL butceye ekstra F/P bir de ekran onerirseniz sevinirim.
PSU haricinde çok iyi.404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
FSP olan ile değiştirebilir ona dikkat etmemiştim söylediğin iyi oldu baya kötüymüş sistemdeki güç kaynağı.PSU haricinde çok iyi.
PSU FSP yapılarak alınabilir.404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.