20 bin TL sistem önerisi

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim monitörün bir tık daha bilindik bir marka olmasını istiyoruz aslında ama bunlar da çok güzel seçenekler monitör ve klavye çok önemli değil aslında sistemde de yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Bir de monitör olarak şöyle bir şey buldum

24 bin TL'ye şöyle sistem var.

Aynı sistem arkadaşımda var oyunlarda çok takılmalar yaşıyor özellikle 1920x1080 çözünürlükte.

Büyük ihtimal darboğaz yapıyor o sistem o yüzden takılmalar yaşıyordur bunlar gerçekten fiyatına göre iyi sistemler ama bizim alacağımız sistem her şey dahil maksimum 22K olacak o yüzden sistem de maksimum 18k gibi bir fiyata çıkabiliriz gibi gözüküyor.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim monitörün bir tık daha bilindik bir marka olmasını istiyoruz aslında ama bunlar da çok güzel seçenekler monitör ve klavye çok önemli değil aslında sistemde de yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Monitörler fiyatlarına göre iyi hocam. Siz bilmiyorsunuz diye kötü değil. Denildiği gibi 4060 sistem bakın. Hatta gerekirse monitörü erteleyin ama öçnce Atılan 4060 sistemi alın. Altına düşmek sizi üzer.

Sana tavsiyem İtopya, Gençer Gaming, GameGaraj gibi belirli sitelerden hazır sistem alman. Genellikle daha uyguna geliyor ve kaliteli oluyor toplamaya kıyasla. Saydıklarım güvenilir siteler zaten. Ama kesin ama kesinlikle asla Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi her çeşit bulunan diğer sitelerden hazır sistem alma. Parçaları falan çok eski oluyor, yanına sırf göz boyamak amacıyla monitör, akıllı saat vs. bir sürü ürün koyuyorlar. Asla ama asla alınmaz.

Çok teşekkürler arkadaşım çok haklısın bende anlıyorum biraz oradaki sistemlere hiç bakmıyoruz bile merak etme.

Büyük ihtimal darboğaz yapıyor o sistem o yüzden takılmalar yaşıyordur bunlar gerçekten fiyatına göre iyi sistemler ama bizim alacağımız sistem her şey dahil maksimum 22K olacak o yüzden sistem de maksimum 18k gibi bir fiyata çıkabiliriz gibi gözüküyor.

Dediğim gibi ya ikinci ele yönelin ya da önce kasa sonra monitör alın.

R5 5600 Apu sistem alınıp sonra ikinci elden RTX 4060 alınabilir. Veya direkt olarak ikinci el.

Monitörler fiyatlarına göre iyi hocam. Siz bilmiyorsunuz diye kötü değil. Denildiği gibi 4060 sistem bakın. Hatta gerekirse monitörü erteleyin ama öçnce atılan 4060 sistemi alın. Altına düşmek sizi üzer.

O sistem gerçekten kaliteli özellikle ekran kartı tarafında INNO 3 D markasını bilmiyorum ama sistem de takılmalar olduğunu söyleyen bir arkadaşımız var yüksek ihtimal darboğaz yapıyor o yüzden o sisteme pek sıcak gözle bakmıyoruz.

Dediğim gibi ya ikinci ele yönelin ya da önce kasa sonra monitör alın.

R5 5600 APU sistem alınıp sonra ikinci elden RTX 4060 alınabilir. Veya direkt olarak ikinci el.

Bilgisayarı alacağım arkadaşımın ailesini bu tür seçeneklere ikna edemem ama yine de çok teşekkürler.

O sistem gerçekten kaliteli özellikle ekran kartı tarafında INNO 3 D markasını bilmiyorum ama sistem de takılmalar olduğunu söyleyen bir arkadaşımız var yüksek ihtimal darboğaz yapıyor o yüzden o sisteme pek sıcak gözle bakmıyoruz.

Hocam başka türlü de takılma yapmasa da daha ötü bir sistem almak zorunda kalacaksınız ama karar sizin tabii.

Bilgisayarı alacağım arkadaşımın ailesini bu tür seçeneklere ikna edemem ama yine de çok teşekkürler.
1080p monitörle darboğaz falan yaşanmaz arkadaş bilmeden bir yorum yapmış. INNO3D iyidir twin x2 serisi soğutma konusunda falanda iyidir. Sistemi alıp sonradan monitör falan çekebilir tarzı diyorsanız 20k ya sistemi özelleştirip 2. el bir monitörle idare edilebilir gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı