20 bin TL sistem önerisi

Hadi bakalim

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim 20 bin TL bütçem var başlangıç için. Bana Vatan'dan satılan bir bilgisayar önerir misiniz? Minecraft oynarım belki Valorant da oynayabilirim.

Arkadaşlar benim 20 bin TL bütçem var başlangıç için. Bana Vatan'dan satılan bir bilgisayar önerir misiniz? Minecraft oynarım belki Valorant da oynayabilirim.
Vatan şartsa o bütçeye ıvır zıvır alırsın.

Vatan Bilgisayar olsun olmasın fark etmez her yer aynıdır. RAM stoğu yok olarak gözüküyor G.Skill seçip alın.

Bütçe çıkarsa işlemci 12400F yapıp bunu al.

Vatan'dan toplanmaz itopyadan almanızı öneririm

Vatan Bilgisayar olsun olmasın fark etmez her yer aynıdır. RAM stoğu yok olarak gözüküyor G.Skill seçip alın.

Bütçe çıkarsa işlemci 12400F yapıp bunu al.

Arkadaşın attığı sistem size her oyunu oynatır

5600 yaparsa iyi bir performans artışı olur, alırsa 5600'e yükseltmesini tavsiye ederim.
10 fps fark ediyor. 5600 şart değil. 5500 sanıldığı gibi güçsüz bir işlemci değil, bilakis fiyatına göre performansı oldukça iyi.

10 FPS fark ediyor. 5600 şart değil. 5500 sanıldığı gibi güçsüz bir işlemci değil, bilakis fiyatına göre performansı oldukça iyi.

FPS oyunlarında lazım hocam farkını arkadaşımla karşılaştırdık bayağı etkili denebilir L3 önbellek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı