ahmttunc
Centipat
Aynen öyle. 3 taksitte var vade farksız. Çak geç bence.Aslında alabileceğin en iyi sistem bu biliyor musun?
Aynen öyle. 3 taksitte var vade farksız. Çak geç bence.Aslında alabileceğin en iyi sistem bu biliyor musun?
Aslında alabileceğin en iyi sistem bu biliyor musun?
Intel ekran kartı driverlarını yeni yeni düzeltiyor bazen sıkıntı olabilir diye biliyorum ama bence bu sistem iyi.
Sıfır olursa daha iyi olur hocam.
çok rahat oynatır merak etme cs2 300 fps rahat alırısnSağ olun hocam, istediğim bana sorun çıkarmadan oyunu mu oynatabilmesi.
Oynatır her oyunu merak etme.Sağ olun hocam, istediğim bana sorun çıkarmadan oyunu mu oynatabilmesi.
4060'lı sistemler dediğin sistemler hala var ama DDR4. Bunu almak daha mantıklı.Ya şimdi birkaç ay önce 4060'lı 3060'lı sistemler 20 bin liraydı ama insanlar fiyatları kafasına göre yükselttiği için alınmıyor bence bu sistemi alabilirsiniz ben şahsen daha iyi bir seçenek bulamıyorum.
çok rahat oynatır merak etme cs2 300 fps rahat alırısn
IT-DG V3 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 7600 DUAL EVO OC Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM şunu buldum birde şu yazdıgım sitelerden hazır sistemlere bakın 20 bin lira bandında 4060 ekran kartına sahip bir ekran kartı bulursanız çok iyi olur (vatan,teblion,gaming.gen.tr,sinerji,cimri)Aynen öyle. 3 taksitte var vade farksız. Çak geç bence.
IT-DG V3 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 7600 DUAL EVO OC Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM şunu buldum birde şu yazdıgım sitelerden hazır sistemlere bakın 20 bin lira bandında 4060 ekran kartına sahip bir ekran kartı bulursanız çok iyi olur (vatan,teblion,gaming.gen.tr,sinerji,cimri)
Oynatır her oyunu merak etme.
SSD'yi bütçen yoksa Kioxia G2 seç. Bütçe çıkarsa Kingston Renegade 1TB.
İleride PSU'yu adamakıllı bir şeyle değiştirmeyi unutma.
4060'lı sistemler dediğin sistemler hala var ama DDR4. Bunu almak daha mantıklı.
İyi bir ekran kartı dediğin 4060DDR5 ile DDR4'ün oyun performansı çok da farklı değil üstelik iyi bir ekran kartı iyi bir RAM'dan 10 kat daha iyidir
4060 fiyatına en iyi ekran kartı şuandaİyi bir ekran kartı dediğin 4060![]()
İlerde PSU'yu adam akıllı bir şeyle değiştirmeyi unutma.
4060'lı sistemler dediğin sistemler hala var ama DDR4. Bunu almak daha mantıklütopyaya bakınca sinirlerim bozuluyor 3070 li sistemim olmasına rağmen eylülde 30 bine monitörlü,sıvı soğutmalı aldığım sistem 40 bin en az ya valla kafayı yersin
4060'lı sistemler dediğin sistemler hala var ama DDR4. Bunu almak daha mantıklı.
topyaya bakınca sinirlerim bozuluyor 3070'li sistemim olmasına rağmen Eylül'de 30 bine monitörlü, sıvı soğutmalı aldığım sistem 40 bin en az ya vallahi kafayı yersin.
ütopyaya bakınca sinirlerim bozuluyor 3070'li sistemim olmasına rağmen Eylül'de 30 bine monitörlü, sıvı soğutmalı aldığım sistem 40 bin en az ya vallahi kafayı yersin.topyaya bakınca sinirlerim bozuluyor 3070'li sistemim olmasına rağmen Eylül'de 30 bine monitörlü, sıvı soğutmalı aldığım sistem 40 bin en az ya vallahi kafayı yersin.
4060 fiyatına en iyi ekran kartı şu anda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.