20 bin TL sistem önerisi

PSU neydi?

Intel ray traycingi ne kadar optimize çalıştırıyor? DLSS 4 kadar gelişmiş bir özelliği var mı? Söyleyeyim hayır.

@ahmttunc gülme sebebinizi anlamadım
4060 fiyatına en iyi ekran kartı şuanda

Intel ray traycingi ne kadar optimize çalıştırıyor? DLSS 4 kadar gelişmiş bir özelliği var mı? Söyleyeyim hayır.

@ahmttunc gülme sebebinizi anlamadım
Lossless scaling açıp keyfine bakar. Ray tracingi ciddiye alan mı var allah aşkına?

4070 super kullanıcısı olarak ben bu kadar glazelemiyorum NVIDIA kartları.

Lossless Scaling açıp keyfine bakar. Ray Tracing'i ciddiye alan mı var Allah aşkına?

4070 Super kullanıcısı olarak ben bu kadar glazelemiyorum NVIDIA kartları.

Ben NVIDIA'yı sevmiyorum zaten loss moss diyorsunda aşırı ms yükseltiyor bunu katmıyorsun üstelik Online'de çalışmıyor hem ben niye kıytırık bir uygulama kullanayıp orijinalini kullanabilecekken bir de RT'yi ciddiye alan var mı demişsin, evet var ve ray traycingi şu anda adamakıllı kullandırtan bir tek NVIDIA var yani bunudabilirsin diye düşünüyorum eğer önemli olan sag güç olsaydı RX 7600 XT önerirdim B580'den çok daha güçlü ve aynı bandda

Atsana 4060 DDR5 sistem 20knın altına

Son düzenleme:

Genelde 2. el toplayınca ben kasa kullanmıyorum o bütçede 7500F ve 6600 XT veya 6700XT toplanabilir. Belki 6700XT geçebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…