Bütçe
21000
(Sizi de uğraştırdım kusura bakmayın)

Estağfurullah ne kusuru. Yazmaktan çekinmeyin.

Peki hocam 7-8 bin TL bandında 2K monitör bulabilir miyiz?

Tm ve gameon olanları saymayalım. Arap markaları, hatta gameon da soğutma bile yok.
LG 27GR75 güzel, parlaklığı biraz düşük. HP olan overshoot sorunlu oyun içinse pek iyi olmaz oda.

(Sonunda 7-8 yıllık bekleyiş ve para biriktirme sonucu hayalimdeki sistem alacağım)

Bu büyük bir emek . Emeğinizin karşılığında kötü bir monitör almanız iyi olmaz.

VA panel, ghostingli bir monitör. Almanı pek önermem.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-27gr75q-b-ultragear-27-1ms-165hz-gsync-freesync-hdr10-ıps-qhd-gaming-monitör-siyah-1229713.html?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=aff-comparison&utm_campaign=epey&pfx=1027d77a2a3bd9d192044b0d0537c4&utm_term=1027d77a2a3bd9d192044b0d0537c4
Monitör bu galiba hocam.
Sayenizde emeğimin karşılığında yıllarca sorunsuz kullanabileceğim bir sistem alacağım.
Artık sistemi kurarken yardım isterim

Evet, o monitör ancak çok aydınlık ortamlarda kullanacaksan dediğim gibi parlaklığı biraz az bir monitör olduğu için kötü olabilir.

Sayenizde emeğimin karşılığında yıllarca sorunsuz kullanabileceğim bir sistem alacağım.
Artık sistemi kurarken yardım isterim

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize

hocalarım son olarak monitöre karar verince sistem tamamlandı çok yakında alacağım sistem şu şekilde.

AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz (Turbo 5.3GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache AM5 İşlemci | Teknobiyotik

Gigabyte B650M DS3H AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri

2.el RX 6900 XT.

toplam fiyat: 50700 TL

Evet, o monitör ancak çok aydınlık ortamlarda kullanacaksan dediğim gibi parlaklığı biraz az bir monitör olduğu için kötü olabilir.

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize

Odam pek güneş ışığı almıyor hocam benim için sorun değil zaten gözüm fazla ışıkta ağrıdığı için şu anki laptopuda düşük ışıkda kullanıyorum alışığım yani.

Son düzenleme:

Soğutucu ve kasanız pek iyi değil bence.
O kasaya 6900XT sığmayabilir hatta.
Bunlara bakmanızı öneririm:
Klavye olarak mambrane olduğunu tekrar hatırlatayım.

Hocam kasa olarak en alttakini seçtim ve sıvı soğutma olarak sizin attığınızı seçtim sistem fiyatı 51113 TL oldu sistem artık tamamen hazır bir tek almak kaldı.
(Yardımların için çok teşekkür ederim)

@Lory7 hocam https://www.sahibinden.com/ilan/iki...0-xt-sapphire-nitro-plus-se-1106325828/detay/
Bu ekran kartı için adamla konuştum ama Param Güvende ile satmak istemiyor dolandırıcı olma ihtimali var mı?

Son düzenleme:
@Lory7 hocam https://www.sahibinden.com/ilan/iki...0-xt-sapphire-nitro-plus-se-1106325828/detay/
Bu ekran kartı için adamla konuştum ama Param Güvende ile satmak istemiyor dolandırıcı olma ihtimali var mı?

Param Güvende ile alın. Dolandırıcı olma ihtimalı evet var.
Ya siz parayı gönderdiğinizde kargoyu göndermezse? Ya kargoyu iptal ederse?
Açıklamada da sıfır ve garantili yazıyor ayrıca Nitro+ modeli. Bu kriterler için ucuz bir fiyatı var.

Hocam pek bulamadım yardımcı olma şansınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…