20 bin TL sistem toplama

Bütçe
21000
O zaman hocam ekran kartını bu yapın:
Monitör olarak da bunu alırsınız.
monitoru bun almayın bu monitor ıps

Hocam peki 2-3 yıl sonrası için VRAM sorunu olmaz değil mi?
Pek emin olamadım 30 bin TL'nin tamamını kullanıp alabileceğimin en iyisini almak istiyorum.
VRAM 4GB olsa bile yetiyor. En güçlü ayarla oynan oyunların testlerine bakın. Harcadıkları VRAM çok değil.

monitoru bun almayın bu monitor ıps
Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming VG248Q1B 24" 0.5 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Asusun monitörler tüm monitörleri tekler aga.

Son düzenleme:

30 bin TL ile alabileceğim en iyi sistem sizin önerdiğiniz sistem mi?
Çünkü ileride pişman olmak istemiyorum

İlk attığınız monitörü stajda kullanıyorum gayet iyi bir monitör.

30 bin TL ile alabileceğim en iyi sistem sizin önerdiğiniz sistem mi?
Çünkü ileride pişman olmak istemiyorum
Evet. İyi bir sistem ama bu sistemin videolarına bakın. ASUS'un modeller uzun süre perfonmansı koruyor. Ama RTX alacaksanız G-SYNC monitör alın. Size bırakıyorum. Ama tavsiye eder miyim o attığınız sistemi evet öneririm arkadaşlarım aldı adamlar her oyunda 150den aşağı FPS almıyor.

Evet. İyi bir sistem ama bu sistemin videolarına bakın. ASUS'un modeller uzun süre performansı koruyor. Ama RTX alacaksanız G-Sync monitör alın. Size bırakıyorum. Ama tavsiye eder miyim o attığınız sistemi evet öneririm arkadaşlarım aldı adamlar her oyunda 150'den aşağı FPS almıyor.

Test videolarını izlediğimde RDR 2 ve Cyberpunk 2077 de 100 FPS üstünü göremedim.
Aynı şekilde RX 6800 videolarınada baktım onda da 100FPS geçmiyor.
Benim tek isteğim verdiğim fiyata göre en iyi parçaları almak.

Test videolarını izlediğimde RDR 2 ve Cyberpunk 2077 de 100 FPS üstünü göremedim.
Aynı şekilde RX 6800 videolarınada baktım onda da 100FPS geçmiyor.
Benim tek isteğim verdiğim fiyata göre en iyi parçaları almak.
İmkansız. O test videolarından birini atabilir misiniz? RTX serisi ve RX 6000 serisindeki tüm kartlar RDR 2'de 200'e yakın perfonmans veriyor.

İmkansız. O test videolarından birini atabilir misiniz? RTX serisi ve RX 6000 serisindeki tüm kartlar RDR 2'de 200'e yakın performans veriyor.

Hocam benim baktığım videolar almak istediğim işlemci olan R7 5700X ve RTX 3070 ile yapılan testler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle videoları izleyince bende biraz şüpheleniyorum neden bu kadar düşük FPS veriyor diye.

Hocam benim baktığım videolar almak istediğim işlemci olan R7 5700X ve RTX 3070 ile yapılan testler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Böyle videoları izleyince bende biraz şüpheleniyorum neden bu kadar düşük FPS veriyor diye.

Bu videoda var hocam.

Hocam cidden çok garip bu parçalar böyle düşük FPS nasıl veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı