20 bin TL tablet önerisi

Bence de 17 arrtı bir kalem alsanız uzun zaman işinizi görür bu cihaz, yardımcı olabildiysem de çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim hocam.

64 GB tablete bu para verilmez bir de üzerine orijinal kalem almak istenirse 3-5k arası ek ücret çıkacak.

19 bin TL'ye Tab S8 Ultra var ikinci el açıkçası sıfır almayı düşünüyorum.

S8 ultranın bir avantajı yok 20k ya 0 S9 var S9 S8 ultradan daha kullanılabilir.

64 GB günümüzde kısmen yeterli olsa da uzun kullanımda yetmeyecek ek olarak orijinal kalem isterseniz 3K civarında USB-C kalem var kablosuz şarj bile desteklemiyor 5K ya pencil 2. nesil var kaleme 5K verirseniz zaten 23K ya çıkmış oluyorsunuz şu an 128 GB Air 6. nesil yanında pencil Pro hediyesi ile 24K.

19 bin TL'ye Tab S8 Ultra var ikinci el açıkçası sıfır almayı düşünüyorum.
19.000 verip 7gen2 işlemcili bi tablet almak çok saçma. üzerine biraz daha koyup Tab S9 alın Qualcomm Snapdragon 8gen2 ile rahat rahat kullanın. Ekosistemi sanırım Samsung tarafında da Apple tarafında da kullanabiliyorsunuz o yüzden seçim biraz sizin kişisel tercihlerinize kalıyor hocam. Samsung arayüzünü seviyorsanız TabS9 alın, Apple arayüzünü seviyorsanız da Air 5 veya bütçeyi biraz arttırır ama yine de parasına değecek Air 6 alın.

19.000 verip 7gen2 işlemcili bir tablet almak çok saçma. Üzerine biraz daha koyup Tab S9 alın Qualcomm Snapdragon 8gen2 ile rahat rahat kullanın. Ekosistemi sanırım Samsung tarafında da Apple tarafında da kullanabiliyorsunuz o yüzden seçim biraz sizin kişisel tercihlerinize kalıyor hocam. Samsung arayüzünü seviyorsanız tabs9 alın, Apple arayüzünü seviyorsanız da Air 5 veya bütçeyi biraz arttırır ama yine de parasına değecek Air 6 alın.

Evet size katılıyorum sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı