20 bin TL tablet önerisi

Samsung'un Tab FE serisi urunleri fiyatlarini hak etmiyor. Huawei MatePad 11.5 2025 almak bu butcede en mantiklisi genel anlamda. 17000 TL'ye klavye ve kalem ile geliyor.

Daha iyi secenekler var hocam.

Huawei önermekten kaçınıyorum 15k ve altında öneririm ama onun üzerine çıkınca Google sorunlarından müzdarip olan da çok var olmayan da sadece ders için kullanılacaksa Google servisleri daha önemli bence.

Huawei önermekten kaçınıyorum 15k ve altında öneririm ama onun üzerine çıkınca Google sorunlarından müzdarip olan da çok var olmayan da sadece ders için kullanılacaksa Google servisleri daha önemli bence.

Google servislerini kurup entegre etmek fazlasiyla kolay artik. Attigim incelememde bahsediyorum zaten. MicroG entegrasyonu le Aurora Store uzerinden gayet rahat sekilde entegre olarak kullaniliyor. GBox onermiyorum. Denk fiyattaki cihazlardan daha iyi kesinlikle.

Samsungun Tab FE serisi urunleri fiyatlarini haketmiyor. Huawei Matepad 11.5 2025 almak bu butcede en mantiklisi genel anlamda. 17000 TL'ye klavye ve kalem ile geliyor
Ben 5 senedir matepad 11 kullanıyorum. Donanım olarak evet fiyatına göre rakipsiz ama bunca senede fikrim çok değişti. Garip yerlerde garip hatalar ve istediğin uygulamaları istediğin gibi çalıştıramamalar oluyor, aurora, gbox, revanced, microg falan hepsi bende de var. Hep bir kısıtlılık hakim huaweide. Bunları aşmaya çalışmak yorucu. Ben o yüzden önermeyi bıraktım. Aynı zamanda s9 fe kullandım ve en komple tabletleri bence samsung yapıyor.

Google servislerini kurup entegre etmek fazlasiyla kolay artik. Attigim incelememde bahsediyorum zaten. MicroG entegrasyonu le Aurora Store uzerinden gayet rahat sekilde entegre olarak kullaniliyor. GBox onermiyorum. Denk fiyattaki cihazlardan daha iyi kesinlikle.

Tüm Google servislerinin ne kadar sağlıklı çalıştığını bilmediğimden net bir yorum yapamaycağım, forumda aynı uygulamaları kötüleyen de var seven de.

Ben 5 senedir MatePad 11 kullanıyorum. Donanım olarak evet fiyatına göre rakipsiz ama bunca senede fikrim çok değişti. Garip yerlerde garip hatalar ve istediğin uygulamaları istediğin gibi çalıştıramamalar oluyor, Aurora, GBox, revanced, MicroG falan hepsi bende de var. Hep bir kısıtlılık hakim Huawei'de. Bunları aşmaya çalışmak yorucu. Ben o yüzden önermeyi bıraktım. Aynı zamanda S9 FE kullandım ve en komple tabletleri bence Samsung yapıyor.

10-20k bütçede performans aranmıyorsa not tutma konusunda en güvenilir liman bence Samsung, Google servis sıkıntısıyla uğraşmak insanı yorar yapay zeka servisleri gerçekten büyük nimet.

Ikinci el 2 yıl garantili kilif kalemide yaninda 20k iPad 11 bir tanidiktan alacağım iyi mi 2 3 kez sarja taktim dedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı