20 bin TL telefon önerisi

Bütçe
20000

Jacquesbro

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, telefon almayı düşünüyorum 10 gün içerisinde fakat çok kararsızım 20 bin TL bütçem var, başlarda iPhone 11 ile Samsung Galaxy S22 arasında çok düşündüm Samsung Galaxy S22'nin çok fazla sorunu olduğundan bahsedilmiş batarya ısınma vb ve şimdiye kadar Android kullanmış biri olarak belli bir süre sonra telefonun istemsiz yavaşlama durumu oluyor. Aynı bütçede iPhone 12 mini almayı düşünüyorum. Gün içerisinde 7/24 kullanan biri değilim, telefona oyun bile yüklenmeyecek benim için en önemli etken kamerası ve sosyalda medya (A70 kullanıcısıyım. Instagram'a veya Vsco'ya fotoğraf atmak ölüm gibi, tavsiyeleriniz nelerdir? İkinci el almayı düşünmüyorum 0 alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, telefon almayı düşünüyorum 10 gün içerisinde fakat çok kararsızım 20 bin TL bütçem var, başlarda iPhone 11 ile Samsung Galaxy S22 arasında çok düşündüm Samsung Galaxy S22'nin çok fazla sorunu olduğundan bahsedilmiş batarya ısınma vb ve şimdiye kadar Android kullanmış biri olarak belli bir süre sonra telefonun istemsiz yavaşlama durumu oluyor. Aynı bütçede iPhone 12 mini almayı düşünüyorum. Gün içerisinde 7/24 kullanan biri değilim, telefona oyun bile yüklenmeyecek benim için en önemli etken kamerası ve sosyalda medya (A70 kullanıcısıyım. Instagram'a veya Vsco'ya fotoğraf atmak ölüm gibi, tavsiyeleriniz nelerdir? İkinci el almayı düşünmüyorum 0 alacağım.

20.000TL bütçeye iPhone almak akıl kârı değil. S22 alın geçin.

12 mini yerine bütçeyi arttırıp 12 almanı tavsiye ederim.

Bildiğiniz gibi her teknolojij üründe olduğu gibi telefonlarda da bir duru yok bu işin bütçeyi 3.5 4 arttırıp iphone 12 alınabilir ama o kadar arttırdıysan 3 bin daha koyup 13 alınabilir bu böyle devam eder yani maks çıkabileceğim fiyat 20000 tl şuan sadece s22 ile 12 mini arasındayım dediğim gibi çoğu yerde s22'nin çok fazla sıkıntısı olduğunu gördüm çoğu kişinin şikayetlerini gördüm fikrim değişti yoksa s22 almayı planlıyordum şimdi kararsızım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı