20 bin TL telefon önerisi

Bütçe
20000
Genelde indirim döneminde 250tl kupon veriyor 18.999tl kuponla 18.750 oluyor indirim dönemi boyunca bazen +500 gibi indirimler olabilir belki o yüzden kupon tarihi boyunca bekleyebilirsin belli olmuyor ama geçen yazdığım 500tl iadeleri alabilirsin ziraat ve garanti varsa ve diğer kartlarada veriyor daha az tutarda ona göre yani dediğim şey şu 18,750 tl oldu diyelim + bir indirim olabilir o fiyata bazen bazı günler saat aralıklarında ama belli olmaz olmayadabilir ama bu diğer dediğim banka kampanyası 500tl yi veriyor bu indirim kuponlar hariç yani indirim bitene kadar beklesen iyi olabilir.

A56 ve Honor400 aynı diye düşünüyorum ama honor400 bi tık daha önde.

Uzun (3+ yıl) süreler kullanacaksan A56 kısa vadeli bir cihaz istiyorsan Honor 400. Samsung'un destek kapasitesinin yanına bile yaklaşamaz Honor. Kağıt üstünde Honor her ne kadar daha iyi dursa da bundan 3 yıl sonra Samsung'un gerisinde kalacaktır.
5 yıldir P30 lite kullaniyordum hiç bir sıkıntı olmadan da kullandim.Her markayı kullanmadan yorumlamak yanlış.

5 yıldır P30 Lite kullaniyordum hiçbir sıkıntı olmadan da kullandim. Her markayı kullanmadan yorumlamak yanlış.

Yaklaşık 3-4 sene Huawei kullandım Samsung ile karşılaştırılamaz bile. Kötü bir marka demiyorum ama rakibi Honor ve Oppo gibi markalar, Samsung değil maalesef. Aynı bütçede aynı seviyelerde iki cihaz varsa her zaman Samsung tercih edilmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı