20 bin TL telefon önerisi

Mustafaa61

Hectopat
Daha fazla  
Yeni telefon alacağım en uygun Samsung Galaxy S22 telefonunu buldum, işlemcisi Snapdragon 8 gen 1. Bu işlemciyi begenmiyorlar. 20 bin TL fiyat bandında bu işlemciden iyi veya bu işlemciye yakın olan bir telefon öneriniz varsa yazabilir misiniz?

İşlemci + Kamera olarak en iyisi S22 olabilir ancak batarya kısmı kötü işte. Sadece işlemciyi düşünüyorsan Poco X6 Pro, sadece kamera düşünüyorsan Honor 200 alabilirsin. Tabi bunlar S22'ye kıyasla şarj açısından seni memnun edecektir.

İşlemci + kamera olarak en iyisi S22 olabilir ancak batarya kısmı kötü işte. Sadece işlemciyi düşünüyorsan POCO X6 Pro, sadece kamera düşünüyorsan Honor 200 alabilirsin. Tabii bunlar S22'ye kıyasla şarj açısından seni memnun edecektir.

Batarya konusunda evet sıkıntı oyun performansi açısından peki nasıl sizce araştırdım biraz ben fakat kararsız kalıyorum araştırdıkça. Snapdragon 8 gen 1 gerçekten iyi bir işlemcimi. POCO X6 Pro'da guzel telefon ama POCO'nun arayüzünü beğenmiyorum fazla Samsung'un tasarımı ve arayüzü hoş duruyor bana göre.

Batarya konusunda evet sıkıntı oyun performansi açısından peki nasıl sizce araştırdım biraz ben fakat kararsız kalıyorum araştırdıkça. Snapdragon 8 gen 1 gerçekten iyi bir işlemcimi. POCO X6 Pro'da guzel telefon ama POCO'nun arayüzünü beğenmiyorum fazla Samsung'un tasarımı ve arayüzü hoş duruyor bana göre.
SD 8 Gen 1 güzel bir işlemci. İnternette verimsiz olduğuna dair yazılar çok var fakat 2.5 aydır S22 kullanan biri olarak oyunlarda çok güzel performans aldığımı söyleyebilirim. Mobile legends Ultra grafik ayarları ve 120 fps ayarında stabil çok rahat oynuyorum mesela, sadece savaş anında çok nadir 90 - 100 falan oluyor ama aşırı yoğun bir grafik olcak o anda ancak öyle. Onun dışında Dead Cells stabil 120 fps ve Wild Rifti de yine orta ayarlarda 100 - 120 fps arası oynatıyor. Isındığı doğru 41 - 42 derecelere kadar çıkıyor ama kılıfla kullandığım için çok az hissediyorum sıcaklığını.

S22 alın geçin. Sadece bataryası üzerse üzer geri kalan tüm özellikleri 10/10.

Sağ olun düşüneceğim.

SD 8 gen 1 güzel bir işlemci. İnternette verimsiz olduğuna dair yazılar çok var fakat 2.5 aydır S22 kullanan biri olarak oyunlarda çok güzel performans aldığımı söyleyebilirim. Mobile Legends Ultra grafik ayarları ve 120 FPS ayarında stabil çok rahat oynuyorum mesela, sadece savaş anında çok nadir 90 - 100 falan oluyor ama aşırı yoğun bir grafik olacak o anda ancak öyle. Onun dışında Dead Cells stabil 120 FPS ve Wild Rift'i de yine orta ayarlarda 100 - 120 FPS arası oynatıyor. Isındığı doğru 41 - 42 derecelere kadar çıkıyor ama kılıfla kullandığım için çok az hissediyorum sıcaklığını.

Bu kadar iyi performans verdiğini bilmiyordum ağır oyunlar oynarken 41-42 dereceler normal yani bence onda sorun yok throttle sorunu olmuyor değil mi ani FPS düşmesi sorunu şu an elimde Note 10S var ısındığı zaman hiç hoş bir telefon olmuyor drop sürekli.

Bu kadar iyi performans verdiğini bilmiyordum ağır oyunlar oynarken 41-42 dereceler normal yani bence onda sorun yok throttle sorunu olmuyor değil mi ani FPS düşmesi sorunu şu an elimde Note 10S var ısındığı zaman hiç hoş bir telefon olmuyor drop sürekli.
Kesinlike FPS drop yaşanmıyor veya sıcaklığa bağlı performans kaybı yaşanmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı