20 bin TL telefon önerisi

Bütçe
20000

City Of Evil

Megapat
Daha fazla  
Çok fazla mobil oyun oynamasam da oynadığımda akıcı bir deneyim sunması iyi olur. En büyük isteğim akıcılık ve hız. Bir uygulamanın açılması için beklemekten çok sıkıldım açıkçası. Aklımda şu an Honor 200 var. Ama aklımı yurt dışı Apple modelleri de çekmiyor desem yalan olur. 20 Bin TL bütçeli bir telefon arıyorum. 2. el de düşünebilirim 0 da. Önerdiğiniz marka modeli nedenleriyle belirtirseniz çok sevinirim.

Çok fazla mobil oyun oynamasam da oynadığımda akıcı bir deneyim sunması iyi olur. En büyük isteğim akıcılık ve hız. Bir uygulamanın açılması için beklemekten çok sıkıldım açıkçası. Aklımda şu an Honor 200 var. Ama aklımı yurt dışı Apple modelleri de çekmiyor desem yalan olur. 20 Bin TL bütçeli bir telefon arıyorum. 2. el de düşünebilirim 0 da. Önerdiğiniz marka modeli nedenleriyle belirtirseniz çok sevinirim.
Sepette Honor Choice Band hediyeside var.

Kamera, batarya ve sıcaklık değerleri önemli bence. Var mı bilginiz Honor 200 için?
Honor 200 özellikle kamera ve ram-hafıza konusunda o bütçede çok iyi bir ürün. Dxomark da puanları çok yüksek (kamerası özellikle) bataryası da iyi bir sorunu yok. Üstelik 2024 yılında çıkmış güncel bir model

Hocam biraz daha çıkar iseniz benim de kullandığım Vivo V30 cihazını önerebilirim. Gerek oyun performansı, gerek kamera performansı, gerek batarya performansı gerçektende memnun kaldığım bir cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı