20 bin TL telefon önerisi

Bütçe
20.000
En fazla 25 zorlayabilirim oda borçla
O zaman 14T öneririm, daha iyi bir cihaz. Zorlanmıyorsan bütçede.

En fazla 25 zorlayabilirim oda borçla

İntanetten almamda bir sorun çıkmaz demi çünkü fiziksel marketler 4 5k farkla satıyor ve 200 den fazla yorum var bunlarda
Güvenli, bilindik yerlerden alırsan sıkıntı çıkmaz birde resmi satıcının kendileri olduğu ilanlardan al. Mesela trendyol satıcısı satıyor ondan al. Türkiye garantili olmasına dikkat et.

Son düzenleme:
O zaman 14T öneririm, daha iyi bir cihaz. Zorlanmıyorsan bütçede.

Güvenli, bilindik yerlerden alırsan sıkıntı çıkmaz birde resmi satıcının kendileri olduğu ilanlardan al. Mesela trendyol satıcısı satıyor ondan al. Türkiye garantili olmasına dikkat et.
Xiaomi 14 T Siyah Titanyum 512 GB 12 GB Ram Akıllı Telefon Bahsettiğin bumu

Bazı yerlerde 26k falan, zorlayacaksa başka modellere bak istiyorsan. Zorlamana gerek yok 7 sene xiaomi kullanmışsın, düşük model de kullansan idare eder seni herhalde.
Yok ben düşükle yıllarca tepinip sonra baya üst model alıp o telefonun ölümine kadar kullanıyorum şuan elimdeki telefonu 2019 aldım normalde birşey yoktuda dün akşam şarjdayken su döküldü wifi entegresi çip okuyucu filan hep oksitlenmiş tel arada 20 30 defa kendini açıp kapıyor

Yok ben düşükle yıllarca tepinip sonra baya üst model alıp o telefonun ölümine kadar kullanıyorum şuan elimdeki telefonu 2019 aldım normalde birşey yoktuda dün akşam şarjdayken su döküldü wifi entegresi çip okuyucu filan hep oksitlenmiş tel arada 20 30 defa kendini açıp kapıyor
Anladım. Yani sana kalmış bir şey, 14T Xiaomi ana serisinden, sağlam bir telefon. Redmilere pocolara benzemez. Kamera, donanım, yazılım olsun daha kaliteli. O yüzden önerdim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı