20 bin TL telefon önerisi

Bütçe
20000

bstorm55

Decapat
Daha fazla  
Aylık gelirimiz 30 bandında. 4 kişilik bir aileyiz. Üniversite için telefon alacağım. 20 bin TL bandında bütçem var. Bu işten anlayanlardan ricam öneride bulunmaları ve yardım etmeleri. Fotoğraf çekiyorum, şarjı da hızlı bitmesin çok. Bunlar benim önceliklerim. Bir de yurt dışı telefon olayı varmış nasıl oluyor bazıları 4 ay devlet kullandırır 8 ay sorun dedi onu da bilen anlatır mı nasıl tam kullanırım, önerir misiniz bunu?

Honor 400 fiyatına göre kesinlikle güzel telefon yapay zeka vs var kesinlikle öneriyorum.

Öncelikle bu fiyat bandında "legal" şekilde alabileceğiniz cihazlar gayet yeterli olduğundan dolayı şahsen ben yurt dışı cihaz önermiyorum.
Onun dışında kamera istediğiniz için bence Honor 400 gayet iyi bir seçim olur.
İşlemci olarak daha da güçlü bir şey isterseniz POCO F6 12 GB RAM modelide işinizi görür.
(Bu arada Honor 400'ün de işlemcisi üzmez. sadece POCO F6 daha güçlü. Fakat Honor 400'ün kamerası daha iyi.)

Honor 400 alabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılıyor.

galiba genel öneri bu honor 400 üstadlarım başka bir öneri vb var mı yoksa bunu tek geçerim deneck kadar iyi mi yani bu a56 mı honor 400 mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…