Merhaba, 20k bütçem var ve bir telefon almak istiyorum. Yenilenmiş iPhone 11,12 veya S23 düşünüyorum. Siz de bir şeyler önerirseniz sevinirim.
Merhaba, 20k bütçem var ve bir telefon almak istiyorum. Yenilenmiş iPhone 11,12 veya S23 düşünüyorum. Siz de bir şeyler önerirseniz sevinirim.
Yenilenmiş asla önermem ikinci el bak ve dediğin iPhone modellerine asla bakma. Sıfır olarak önerim A56 veya Honor 400 olur, bütçen artarsa S24 FE öneririm.
Hocam açtırma dediniz ama açtırma olmuş 40 k yani onu da kaçak yapabiliyorlar galiba ama hem de taksitle ödemek istiyorum yurt dışından taksit olmuyor maalesef ben de 11 düşünüyorum ama çok kötüleyen var bakacağız hem Apple ekosistemi diye bişi var belki bilirsiniz iste benimki de ondan iPad airpods falan bunlara bir de iPhone lazım bakalım amaYenilenmiş almak mantıklı değil kimseye güvenilmiyor iPhone 11 demek istiyorum linç yerim ama olsun Redmi Note 13 Pro ve Pro Plus alınabilir dilerseniz yurt dışından sıfır alıp açtırma dahil 10 bin TL'ye sahip olabilirsiniz.
Hocam bu yenilenmiş düşmanlığı nedir hiç almadım ama onu da çok kötüleyen var çok mu kötü oluyor bilmiyorumNiye hocam IPhone'un ne suçu var ha iPhone 11 2019 da çıktı eski sayılır bende sıfır aldım hala sorunsuz lagsız kullanıyorum hangi Android telefon bu kadar yıl bu halde atlatır bilemiyorum Tabii ki yenilenmiş alınmamalı.
S24 de değil de s23 de olabilir hocam ama emin değilim bı de dedim ya Apple eoksistemi o yüzden Android çok düşünmüyorumYenilenmiş asla önermem ikinci el bak ve dediğin iPhone modellerine asla bakma. Sıfır olarak önerim A56 veya Honor 400 olur, bütçen artarsa S24 FE öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.