20 bin TL telefon onerisi

Bütçe
20.000
Ekosistem varsa en kötü düz 13 veya 13 Pro bakmanızı öneririm. Yenilenmiş olayına gelirsek çoğu parça yan sanayi ile değişiyor ve cihazın geçmişini bilemiyoruz çok hasarlı bir cihaz olabilir.

Hocam açtırma dediniz ama açtırma olmuş 40 k yani onu da kaçak yapabiliyorlar galiba ama hem de taksitle ödemek istiyorum yurt dışından taksit olmuyor maalesef ben de 11 düşünüyorum ama çok kötüleyen var bakacağız hem Apple ekosistemi diye bir şey var belki bilirsiniz iste benimki de ondan iPad AirPods falan bunlara bir de iPhone lazım bakalım ama.

Hocam bu yenilenmiş düşmanlığı nedir hiç almadım ama onu da çok kötüleyen var çok mu kötü oluyor bilmiyorum.

S24 de değil de S23 de olabilir hocam ama emin değilim bir de dedim ya Apple eoksistemi o yüzden Android çok düşünmüyorum.

Şöyle mesela bataryası değişti adam sıvı contasını yanlış çekiyor veya hiç çekmiyor ya da içinden parça çalıyor uygulanan yenilemeye bağlı sorunlar yaşanıyor hazır sizde de Apple ekipmanı varmış bence iPhone 11 alın rahat edin.

Ekosistem varsa en kötü düz 13 veya 13 Pro bakmanızı öneririm. Yenilenmiş olayına gelirsek çoğu parça yan sanayi ile değişiyor ve cihazın geçmişini bilemiyoruz çok hasarlı bir cihaz olabilir.

13'ler çok sattı değere bindi fiyatları çok yüksek bütçenin en az 15-20 bin TL arttırılması lazım sizin fikrinize göre.

Şöyle mesela bataryası değişti adam sıvı contasını yanlış çekiyor veya hiç çekmiyor ya da içinden parça çalıyor uygulanan yenilemeye bağlı sorunlar yaşanıyor hazır sizde de Apple ekipmanı varmış bence iPhone 11 alın rahat edin.

13'ler çok sattı değere bindi fiyatları çok yüksek bütçenin en az 15-20 bin TL arttırılması lazım sizin fikrinize göre.
Aynen hocam dediğiniz gibi hepsi 33 k dan basliyo ve daha önce belirttiğim gibi en az 6 taksitle alabilirm ve sanırım yeni bı yaşa gelmiş geliba ve 20 k üstü en fazl 3 taksit yapiyo o yüzden 13 almayı düşünmüyorum ama 11 düşünülebilir bakalım artık

11 dediğiniz cihaz şu anda alınmaz hocam. 2019 da çıkmış bir cihaz ekrani bir kere rezalet.

Kronik arızalar ilk çıktığındaydı şimdi yeni üretilen cihazlarda herhangi bir sorun yok anakart modelide değişti cihazların ayrıca f6 ya varacaksanız F7 ye varın

F7 30K Tl iken F6 18-19K bandinda. X7 Pro'daki konik şebeke sorunlarida devam ediyor. Islemci mimarisi bile sorunlu bir cihaz. Big small mimarisine uymuyor islemcisi, small verimlilik cekirdekleri yok bu yuzden verimsiz ve performansını cokca kısıtlayan bir islemciye sahip. Kendiniz kullaniyorsunuz diye yuceltmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı