20 bin TL'ye 2. el Excalibur G870 alınır mı?

Bütçe
20k
20k ve G870 alınır gayet de.

Bana göre alınmaz neyi üsteleyip duruyon çok alma istiyorsan link yukarıda alabilirsin

Hocam kasa yapısı ve bileşenler kalitesiz ısınma sorunları vb şikayetleri var kullanıcıların ? Ne yapmalıyım

Hocam kasa yapısı ve bileşenlerin kalitesizliği ve ısınma problemi fazlasıyla varmış 2 yıldan fazla götürmez diyorlar ne yapmalıyım ?
almamalısın işte sorun orda zaten

Bana göre alınmaz neyi üsteleyip duruyon çok alma istiyorsan link yukarıda alabilirsin

Almamalısın işte sorun orada zaten

2 yıl temiz götürse iyidir yine

20k için gayet iyi. 4060 cihazlar 30k civarından başlıyor.
Testlerini yapmayı unutma.
Hocam özelleştirilmiş şekilde fiyatı 40k ama g870 e çok reklam ücreti harcansada ısınma sorunu ve bekleneni karşılayamama durumu var gibi kullanıcılar önermiyor param çöpe gitsin istemiyorum ama bu fiyat bandında daha iyi seçenek yok gibi ?

Mux switch var 105 watt ekran kartı birde 4060 12450h artısı var tabi

Bana göre alınmaz neyi üsteleyip duruyon çok alma istiyorsan link yukarıda alabilirsin.

Hocam 20kya RTX 30 serisi laptoplar var, ne saçmalıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam özelleştirilmiş şekilde fiyatı 40k ama g870 e çok reklam ücreti harcansada ısınma sorunu ve bekleneni karşılayamama durumu var gibi kullanıcılar önermiyor param çöpe gitsin istemiyorum ama bu fiyat bandında daha iyi seçenek yok gibi ?
excalibur g911 kullanıcısıyım. Evet ısınma problemi oluyor fakat abartılacak kadar. 1 sene oldu geçenlerde bakımını yaptırdım.
ısınma da yok aslında da fan sesi biraz yüksek olabiliyor.

Hocam kasa yapısı ve bileşenlerin kalitesizliği ve ısınma problemi fazlasıyla varmış 2 yıldan fazla götürmez diyorlar ne yapmalıyım?

BIOS'u çöp olduğundan ve Casper'ın toplama masaüstü gibi laptop toplamasını eleştirenleri anlıyorum ama kasa quanta ve quanta birçok şirket ile kasa konusunda çalıştı diye biliyorum. Kasasının öyle deformasyonlu değilse kötü olduğunu düşünmüyorum kullanıcısı olarak.

Forumda şu an Clevo öneren ve quanta kasa kötüleyen kişilerin dalgası altında. Clevo'da da elbette belki birkaç yeni kasası iyileştirilmiştir ama bana kalırsa Clevo halen risk. Bu laptopta 105W ekran kartı var Clevo Monster 100W kullanıyordu mesela.

3 USB girişi olması beni tatmin ediyor zira baktığımda oyuncu veya iş laptoplarında halen 2 USB kasa satanlar var, RGB klavyesinden çok bir şey beklemeyin idare eder. Ayrıca alttan havalandırılmadığında kasa çok sıcak çalışıyor. Yükseltici olmadan oyun oynamayın fanlı olmak zorunda değil. BOE910 panel görürseniz AIDA64 Extreme içinde ghosting yok denecek kadar az oluyor güzel bir ayrıntı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı