20 bin TL'ye 2K FPS oyunları için monitör tavsiyesi

Bütçe
20000

DarkJoueur

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
5080 ve 9800x3d li bir sistem topluyorum, parçaları söyledik geldik en önemli 2 konuya ekran.
2K oyunculuk için FPS genellikle Call Of Duty Warzone için ekran önerisi olan var mı?

Ayırdığım bütçe 20k.

Bu fiyatın hakkını verir mi bu monitör ? Aklımda bu var indirimle 22k ya geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba.
5080 ve 9800x3Dli bir sistem topluyorum, parçaları söyledik geldik en önemli 2 konuya ekran.
2K oyunculuk için FPS genellikle Call of Duty Warzone için ekran önerisi olan var mı?

Ayırdığım bütçe 20k.

Bu fiyatın hakkını verir mi bu monitör? Aklımda bu var indirimle 22K ya geliyor.

Eğer 20bin e kadar bütçen çıkıyorsa çok az daha çıkıp qd OLED panel bir monitör alman daha iyi olur.

Arkadaşlar merhaba.
5080 ve 9800x3Dli bir sistem topluyorum, parçaları söyledik geldik en önemli 2 konuya ekran.
2K oyunculuk için FPS genellikle Call of Duty Warzone için ekran önerisi olan var mı?

Ayırdığım bütçe 20k.

Bu fiyatın hakkını verir mi bu monitör? Aklımda bu var indirimle 22K ya geliyor.

Ops attığın linkteki monitörü yeni gördüm. Ben bu monitörü kullanıyorum şu an öneririm sana. Hatta alırsan renklerini bile kalibre yapmanda yardımcı olurum HDR da.

Eğer 20bin e kadar bütçen çıkıyorsa çok az daha çıkıp qd OLED panel bir monitör alman daha iyi olur.

Ops attığın linkteki monitörü yeni gördüm. Ben bu monitörü kullanıyorum şu an öneririm sana. Hatta alırsan renklerini bile kalibre yapmanda yardımcı olurum HDR da.
Valla bi arkadaşım önerdi öğrenci indirimi ile 22k ediyor. Stok kalmadı sitede şuan ona üzüldüm. Ama kullanıcı olarak tavsiye ediyorsanız bakalım alacağız gibi. Çok kafa yormaya gerek yok gibi.
Bu monitörü kullanıyorum. Alabileceğiniz en iyilerinden almanızı tavsiye ederim.
Siz ne kadara aldınız hocam?
Monitörü biraz inceledim FPS oyunları için gayet iyi bir monitör. İsterseniz Asus marka monitörlerede bakabilirsiniz.
Önerdiğiniz başka bir monitör var mı?

Vallahi bir arkadaşım önerdi öğrenci indirimi ile 22K ediyor. Stok kalmadı sitede şu an ona üzüldüm. Ama kullanıcı olarak tavsiye ediyorsanız bakalım alacağız gibi. Çok kafa yormaya gerek yok gibi.

Siz ne kadara aldınız hocam?

Önerdiğiniz başka bir monitör var mı?

Ben birkaç gün önce bakmıştımda bu 23K idi, 360 Hzli olanı da 25k dandı. Demek ki zam gelmiş ya da alıcısı çokmuş bu aralar. Ben 23 civarına aldım 2 ay önce. Ben bu monitörü öneririm bu fiyatta daha iyi bir OLED yok zaten bunun üst seviyesi olanları 30bin 40binlere çıkıyor. Ama bu monitör cidden renkler kontrast HDR ve akıcılık hissiyatı konusunda çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Eğer senin için 240 Hz yeterli ise bence çok iyi bir monitör.

Ben birkaç gün önce bakmıştımda bu 23K idi, 360 Hzli olanı da 25k dandı. Demek ki zam gelmiş ya da alıcısı çokmuş bu aralar. Ben 23 civarına aldım 2 ay önce. Ben bu monitörü öneririm bu fiyatta daha iyi bir OLED yok zaten bunun üst seviyesi olanları 30bin 40binlere çıkıyor. Ama bu monitör cidden renkler HDR ve akıcılık hissiyatı konusunda çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Eğer senin için 240 Hz yeterli ise bence çok iyi bir monitör.
Ya dediğim gibi aktif olarak son 5 yıldır Call of duty oynuyorum. Başka bir oyun takıntım yok.

Diğer seçenek bu ama tercih olarak mantıklı olan hangisi ise onu almak istiyorum.

Ya dediğim gibi aktif olarak son 5 yıldır Call of Duty oynuyorum. Başka bir oyun takıntım yok.

Diğer seçenek bu ama tercih olarak mantıklı olan hangisi ise onu almak istiyorum.

Bütçen varsa OLED en iyi hocam.

Ya dediğim gibi aktif olarak son 5 yıldır Call of Duty oynuyorum. Başka bir oyun takıntım yok.

Bu attığınız monitörün bir üstü bende var bunu FPS oyunları için kullanmanızı önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı