20 bin TL'ye 4070 Ti OC güvenilir mi acaba?

Hocam İşlemci olarak ryzen 7 7800x3d alacağım ayrıca sıvı soğutucu alırsam deepcool le500 mars bakacağım eğer oc yaparak çok arada bi fark olmazsa düz 4070 alcağım

Hocam oc ile çok fps fark etmez ise 4070 düz alacağım zaten ben çok hikayeli oyun oynamayacağım god rdr 2 anca işte ryzen 7 7800x3d alacağım işlemci için daha çok öyle oyunlar valo cs fortnite rainbow six eige vb.

Hocam İşlemci olarak ryzen 7 7800x3d alacağım ayrıca sıvı soğutucu alırsam deepcool le500 mars bakacağım eğer oc yaparak çok arada bi fark olmazsa düz 4070 alcağım

Hocam oc ile çok fps fark etmez ise 4070 düz alacağım zaten ben çok hikayeli oyun oynamayacağım god rdr 2 anca işte ryzen 7 7800x3d alacağım işlemci için daha çok öyle oyunlar valo cs fortnite rainbow six eige vb.
FPS kesinlikle fark eder. OC ile bir ekran kartında maksimum 10fps arttırabilirsiniz. 4070Tİ seviyesine ulaşamaz.

Hocam aslında ekran kartı benim için o kadar önemli değil fakat dlss 3 ve fg var ayrıca nvdıa oyunlarda bazı ayarları var mesela dlss 3 cs go ve valorant da gecikme ayarı bu yüzden alıyorum he derseniz 4060 lar var bence parasını haketmiyorlar

Hocam aslında ekran kartı benim için o kadar önemli değil fakat DLSS 3 ve fg var ayrıca NVIDIA oyunlarda bazı ayarları var mesela DLSS 3 CS:GO ve Valorant da gecikme ayarı bu yüzden alıyorum he derseniz 4060'lar var bence parasını hak etmiyorlar.

Attığın site güvenilir gelmedi açıkçası. Yinede siz bilirsiniz.

Tamam Hocam Teşekkürler Ben topladım

Bilmem ama güvenilmez bence ya korkuyom 20k az değil temiz 2. el 4070 çekilir 17k ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı